Страх ме е да пусна кръвен,ще изчакам няколко дена ако ми закъснее ще пусна..Може да погледнете графиката ми долу
boyana1993, БТ не показва да е имало овулация, няма двуфазност, възможно е да е имало повече от един фоликул. Как определи деня за овулация ?
Все пак, дано да сте успели този месец!
Ако не, продължи си с редовното измерване на БТ, като включиш и тестове за О. Не знам дали отдавна опитвате за бебе и от колко време измерваш БТ, но ако и следващата графика изглежда така, най-добре е да се консултираш с лекар. Чрез фоликулометрия да се проследи как нарастват фоликулите, има ли доминантен фол. и настъпва ли овулация.
Ако се съди по очакваната дата за цикъл, то за тази продължителност на МЦ (31-32 дни) О. би трябвало да е няколко дни след датата, която си отбелязала (евентуално около датата, на която си писала, че е имало леко зацапване). Овулационният календар на Зачатие ще ти показва всеки месец кои са очакваните дни за О., но включи и тестове за овулация. А отделните ти цикли варират ли като продължителност или са приблизително еднакви?
За уринния тест за бременност е най-добре да изчакаш закъснение. Успех!