Здравей, на теб и на всички момичета с нередовни цикли, бих препоръчала мерене на базалната температура. В началото е досадно, но после свикваш. Така може да добиеш представа какво се случва през конкретния цикъл. Осреднените данни от софтуерите за следене на МЦ, според мен не трябва да се вземат предвид при нередовни цикли. Говоря от личен опит. Та да се върна на твоя въпрос. Аз по-скоро бих разглеждала хипотезата, че този цикъл ти е с дължина като последния. Ако той е бил 43 дни, в момента правиш тестове преди датата на МЦ и затова тестовете са с толкова бледи черти. Говори утре с гениколога и си направи кръвен тест. Утре на видеозона най-вероятно плоден сак няма да видите, но поне може да те ориентира като цяло какво се случва. Стискам палци дано да има бременност!
Да,
kati_vm последния беше точно 43 дни. Благодаря ти за насоките, ще го имам предвид занапред. Аз по едно време почнах да я меря, но не успях да бъда постоянна и се отказах, трябва да подхождам по-сериозно и отговорно следващия път като почна
Сега даже не сме го и мислели, може би леко се отпуснахме като видяхме ,че не се получава и просто се радвахме един на друг на любовта си, може би в един такъв момент като се поуспокои човек чудото става, а може би сме нацелили точния момент. (ако в действителност има бременност). Нямам търпение утре да дойде, поне да получим някаква яснота.
Между другото освен чувствителни гърди и напрежение ниско долу като пред цикъл, което е почти през целия ден - на моменти се засилва ,в други си стои като фон, не изпитвам. Абе все едно ще си ми идва... Имах едно пробождане в кръста миналата седмица и тъкмо си викам,аа другата седмица ще ми дойде , но така и не дойде. От тези дни постоянна умора и към 21-22 вече заспивам. Но съм така и преди цикъл. По нищо не мога да определя какво се случва.
Ще видим, стига съм го мислила.