Здравейте, нова съм тук
Вече няколко месеца с трепет чакам двете чертички. За съжаление тази вечер пак резултата беше отрицателен. Преди просто "работехме" по въпроса, но без двете чертички
юли се регистрирах тук за да видя, кога имам овулация според каледнара. Последният ми цикъл беше 11 - 15 юли. Според графиките фертилните дни бяха от 19-22 юли и на първия ден поработихме по темата с мъжа ми. На 24-ти имах големи болки ту в дясно, ту в ляво, придърпване около пъпа. На 25-по слаби и продължават и до днес, но не с такъв интензитет.
"Нещо се случва" с мен, странно се чувствам. Гърдите не ме болят, но самите зърна са много чувствителни и бельото ги дразни.
Повдига ми се. Прилошава ми. Имам газове, болки в корема, от дясно или ляво и най-често около пъпа, по скоро е придърпване. Най-неприятното е оригването.
Преди няколко дни имах запек, сега съм с разстройство. Работя и все тичам до тоалетната....
Главоболие, от което ми пречернява, а не смея да взема никакво хапче.
По принцип вървя пеш доста и комбинирам с бягане, а от март тръгнах и на фитнес. Сега едно разстояние от 6 км., което преди взимах както се казва на един дъх, го правя с 2-3 почивки. Мъжът ми и той се зачуди, защото с колело сме правили големи преходи, никога не съм се измаряла, а в неделя с него вървяхме и все се задъхвах, сокчета купувахме, почивки правихме. С голямо усилие се прибрахме и всичко ме болеше.
Спя следобед поне по 2-3 часа и сутрин се събуждам преди него, което направо го вкара в шок, защото аз трудно ставам сутрин, а следобед не можех да спя.
Както виждате, нищо не е същото, но теста е отрицателен. Сега чакам на 5-ти според каледнара на Зачатие, трябва да ми дойде. Дали не направих теста твърде рано? Или симтомите ми показват заболяване, а не ранни признаци на бременост?