Момичета, дано извините глупавото ми и предполагащо гадателски способности питане, но имам едно притеснение - първият ми тест беше на 29ти ден от цикъла, при очакван МЦ на 31 ден. Беше с едва забележима втора чертичка, направо на фантазия се виждаше. 5 дни по-късно при ползване на същия тест - Престо, втората чертичка е видимо по-тъмна и наситена, но не е толкова наситена, колкото е контролната. Това нормално ли е? Не знам защо съм си навила, че при 4 дни закъснение вече втората чертичка трябва да е наситена колкото контролната и се паникьосах, че нещо не се развива както трябва...Мислех за кръвен, обаче съм с много слаби вени, които на всичко отгоре са и труднооткриваеми, и всяко взимане на кръв ми е голям проблем, хеле пък ако трябва да ми вземат два пъти...Иначе симптомите са на лице - гърдите ме болят, зърната са супер чувствителни, имам киселини, сутрешно гадене, слаби болки ниско долу, често уриниране - дори през нощта.
Благодаря предварително за отговорите и наистина моля от сърце да ме извините, давам си сметка колко глупаво сигурно звучи отстрани...