... на 24,06 и 25,06 ( някъде 7 -8 дена след МЦ) правихме . На 02,07 и 03,07 имам кафеникаво зацапване и много леко ме болят гърдите.Мислите ли че нещо е станало Или както си мисля аз е много рано за това зацапване и изобщо нещо да е станало????? Имам час при доки на 17,07 защото си мисля да не е нещо друго някой проблем.Е надявам се да е по - хубавата новина.Как мислите
Благодаря предварително целувки и Успех на всички
Началото на последния цикъл е 18.06. При така посочената продължителност на цикъла (макар и да варира), овулацията може да се очаква при всички случаи след 14-15 ден от МЦ. Няма логика О. да е била на 7-8 ден.
Зацапването от онзиден до днес, е на 15,16,17 ден от МЦ и си мисля, че по-скоро това са дните около овулация. Аз бих направила тест за овулация днес, макар че може да е била вчера или онзиден (и днес вече тестът да е отрицателен). При някои жени има леко зацапване около овулация.
Другият вариант е да има някакъв проблем (задържан фоликул, киста, ....), който да е причина за нередовния цикъл и зацапването в момента. Преглед (евентуално и изследвания), ще изяснят какво се случва. Не знам дали досега си правила някакви изследвания. Добре е, че си планирала консултация с лекар.
Успех, ако си правила някакви изследвания досега, напиши резултатите!