Здравейте, момичета!
Много съм притеснена от 3-4 дни. Последният ми цикъл беше на 10.06. По принцип е редовен, но в последните месеци ми идва по-рано или закъснява с няколко дни и сега не знам кога точно трябва да ми дойде и дали ще ми дойде..С приятеля ми не ползваме презервативи, исках да пия хапчета, но гинеколожката винаги ми е казвала колко са вредни и затова досега не съм пила...практикуваме прекъснат полов акт вече над 3 години и не е имало гафове. Но..от 4 дни някъде гърдите ми ме болат и са пораснали малко, по принцип около 1 седмица преди цикъл ме наболяват, а сега 10-12 дни преди цикъл, което много ме притясява. От време на време усещам някаква тъпа болка и боцкане ниско долу вдясно може би в яйчниците, като по време на цикъл. Освен това десния бъбрек нещо ми натежава от 2 дни.. Цикълът ми трябва да дойде в периода между 5-8 юли. Но дотогава ще се побъркам от притеснение...Според вас възможно ли е да съм забременяла? И кога тестът за бременност би дал точне резултат? Мисля скоро да отида на гинеколог и без това, но ме е много страх, защото не съм готова да бъда майка точно сега. Каквото и да стане обаче вече съм категорична, че повече няма да си причинявам такова притеснение и ще пия противозачатъчни, колкото и да са вредни, но поне да бъда сигурна, че няма да има изненади...