Аз не знам какво да си мисля - май съм по-скоро с настроението, че и този месец не сме успели
. Предишните месеци ме боляха гърди седмица преди цикъла, миналия месец направо по корем не можех да легна, корем, кръст - бях като баба. И ми се гадеше, и какво ли не. Този месец - нищо. Седмицата след овулацията ме боля много ниско долу и яйчниците, сега само ме приболяват, като напрежение усещам, но в никакъв случай не е тази спазмена болка, която е обикновено. Гърдите изобщо не ме болят, зърната са леко чувствителни, но изобщо не мога да преценя дали е повече от обикновено. Не мога да кажа, че обонянието ми е по-силно, не ми се гади от миризми - общо взето, нищо. Малко по-необичайното този месец ми е течението, което остана след овуто, тези дни се засили - виждам мокри петна по бикините си, при избърсване от време на време се вижда доста обилен жълтеникав секрет, но това е веднъж-два пъти дневно, не е постоянно. Замайвам се, но честно казано и друг път ми се е случвало, то с тази промяна на времето....И така. Никакви симптоми, уж (не)чакам в понеделник, да видим. Не смятам да правя тестове по-рано, ако не цъфна в понеделник, може би ще се изкуша за един тест във вторника...знам ли. Писна ми да се настройвам...