0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 7 част
« Отговор #420 -: Май 11, 2014, 19:49:55 pm »
Да цикълът ми е редовен. Нужно за да отчете теста са 14 дни след предполагаемото зачеване, мисля.
*
« Отговор #421 -: Май 11, 2014, 20:18:50 pm »
Точно така, за да отчете уринарен тест трябва да са минали 12-14 дни от О.
« Отговор #422 -: Май 11, 2014, 20:47:41 pm »
Много странно, защо такъв тест ми се получи, с втора бяла обградшено с червено черта.
*
« Отговор #423 -: Май 11, 2014, 20:49:24 pm »
Тази лента след колко време се появи? Чела съм, че изпарителните са такива. Направи си утре сутрин нов тест, за да не се чудиш  :)
« Отговор #424 -: Май 11, 2014, 20:53:23 pm »
Ами не знам след колко, съмнявам се че може да се е получило, защото както писах по-горе имах и температура, имам и гадене и киселини през нощта едва удържал да не стана да повърна. Има вероятност на 01.05.да се е случило.
*
« Отговор #425 -: Май 11, 2014, 21:17:51 pm »
Ако е било на 1.05 изчакай още 48ч и повтори теста. Ако не ти се чака, още утре върви си направи кръвен. Той ще покаже със сигурност. Ние тук само можем да гадаем  :)
*
« Отговор #426 -: Май 11, 2014, 21:36:47 pm »
благодаря за съветите при посещението ми при лекаря неговия отговор беше да не го мислим и ще стане.аз попитах за изследване на хормони според него на този етап не е необходимо.да си следя овулацията и ако я има да не се притеснявам.не ми се иска още да прибягвам до репродуктивен специалист но ако не стане до няколко месеца сигурно ще се наложи.от сливен съм тук има един много прехвален доктор но още не съм го посещавала.

Ако не стане до няколко месеца, обърни се към репродуктивен специалист. Такъв в Сливен няма. Най-близо ти е Пловдив. Стискам ти палци да не ти потрябва.

« Отговор #427 -: Май 11, 2014, 22:33:17 pm »
да благодаря.
« Отговор #428 -: Май 12, 2014, 11:55:39 am »
Момичета, кажете ако някоя от вас е имала такъв тест-с втора черта очертана с червени линии??????
В събота го направих, утре сутринта ще го повторя. Много ми се иска бебче, макар че въобще не се надявах да е станало.  :oops: :oops: :oops:
*
« Отговор #429 -: Май 12, 2014, 13:44:23 pm »
Desi_do4eva, може чертичките да са от бременност, но може да е и изпарителна, ако е след времето за отчитане. Аз лично 2 пъти съм имала изпарителна черта на Surechek. Силно стискам палци да е от бременност :) Ако си била в овулация около 1.5, както си писала, е възможно да е прекалено рано, за да отчете теста. Знам колко огромно е нетърпението и всеки час и минута са ужас, но утре си пусни пак тестче - най-добре кръвен, или изчакай 14 дни след датата, за която се съмняваш, че е била овулацията, за уринен тест  :) Стискам всички палци -ръце, крака...  :goodluck:
« Отговор #430 -: Май 12, 2014, 15:30:34 pm »
Благодаря за отговора, ще направя още един тест и ще ви пиша. Даано да има този път по ясен резултат, за едно малко ангелче. :D :D :D
« Отговор #431 -: Май 12, 2014, 17:35:16 pm »
Здравейте надявам се да ми помогнете .
Преди 9 дни приятелят ми ми сподели ,че ако мога да се изразя така е свършил в мен,но не ми е казал веднага ,за да не поискам ескапел ,защото първият път се уплаших и го купих ..
Направих няколко теста и ми се показват две чертички като първата е много бледа и изчезва след няколко секунди .. Консултирах се с приятелки и те казаха,че става така защото съм още в началото все пак са минали 9 дни ,но аз все още се чудя има ли бебче в корема ми ?  :( Моля ви ,ако някой е преживял нещо подобно да ми каже ?
« Отговор #432 -: Май 12, 2014, 18:30:22 pm »
Момичета,по природа съм си много нетърпелива и на 4 ден от половият акт,който е днес,взех ранен тест за бременност,нека сега да плача от акъла си-  :bfn: ..... отрицателен резултат...много се отчаих,надеждата ми умря...надявах се поне да видя бледа розова черта,но уви...няма сигурно бебе...или е прекалено рано...не знам .  :( :( :( :(   :? :? :?
Живота е хубав!
*
« Отговор #433 -: Май 12, 2014, 18:47:14 pm »
Мила bebkaa93, дори да е настъпило оплождане, имплантацията става от 7ми до 10 ден след овулация, и чак след имплантация започва да се синтезира ЧХГ - хормонът, който се засича от тестовете. Така че мъничко търпение, изчакай поне 12 дни , ако не и 14 след ову :) Физически няма как тестът да то отчете преди имплантация :) Стискам палци да видиш двете чертички след няколко дни :)
*
« Отговор #434 -: Май 12, 2014, 21:03:31 pm »
Здравейте надявам се да ми помогнете .
Преди 9 дни приятелят ми ми сподели ,че ако мога да се изразя така е свършил в мен,но не ми е казал веднага ,за да не поискам ескапел ,защото първият път се уплаших и го купих ..
Направих няколко теста и ми се показват две чертички като първата е много бледа и изчезва след няколко секунди .. Консултирах се с приятелки и те казаха,че става така защото съм още в началото все пак са минали 9 дни ,но аз все още се чудя има ли бебче в корема ми ?  :( Моля ви ,ако някой е преживял нещо подобно да ми каже ?

Рано е да се каже дали си бременна. Изчакай да видиш дали ще имаш закъснение и тогава направи тест! Ако искаш да си 100 % сигурна, можеш утре да пуснеш кръвен тест в някоя лаборатория.

« Отговор #435 -: Май 13, 2014, 12:43:08 pm »
Здравейте, аз отново си задавам въпроса бременна ли съм?!?
последната ми М беше  на 10-ти април, не знам кога ми е била овулацията, защото имам много нередовен цикъл от 30-33 дни. Този месец горе-долу трябваше да дойде на 10-ти, обикновено няколко дни преди М имам слабо кафяво течение, а вече трети ден закъснение и няма нищо, усещам слаби симптоми като от ПМС и се чудя дали чудото е станало, или просто ще ми дойде с голямо закъснение. Не съм правила тест, защото ме е страх да не се разочаровам и този път..
*
« Отговор #436 -: Май 13, 2014, 12:59:54 pm »
Леонора, никой не може да каже дали си бременна. Направи си едно тестче, няма нужда и смисъл да се страхуваш, ако е отрицателен - смело напред, а ако е положителен - е, тогава много радост, спокойствие и пак смело напред :) Стискам палци да е каквото желаеш :)
« Отговор #437 -: Май 13, 2014, 13:04:18 pm »
Благодаря  :)
мисля утре сутринта да си направя тест, ще пиша пак какъвто и да е резултата   :)
*
« Отговор #438 -: Май 13, 2014, 13:11:05 pm »
Много късмет ти желая :)  :bighug:
*
« Отговор #439 -: Май 13, 2014, 14:19:57 pm »
Благодаря  :)
мисля утре сутринта да си направя тест, ще пиша пак какъвто и да е резултата   :)
Ако си нетърпелива, няма смисъл да чакаш до утре.
Вземи си Шуър чек - точен е по всяко време на денонощието. :)
Успех!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари