0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 7 част
« Отговор #380 -: Май 03, 2014, 07:51:35 am »
Добро утро,направих си тази сутрин още един тест за бременност и пак се появи втора бледа чертичка,но не знам дали отчита вярно,и това къркорене на корема нормално ли е ,и ме наболява малко,не смея да се зарадвам по скоро се притеснявам май...ще почакам и ще видим. :) :?
« Отговор #381 -: Май 03, 2014, 10:59:48 am »
Кой ден от цикъла ти е днес. Или по-скоро ако си засичала О, кой ден след О. Може да е рано още и затова да е бледа чертичката.
<br />
« Отговор #382 -: Май 06, 2014, 11:36:12 am »
Здравейте момичета!Нова съм във форума,но с голяма трепет и вълнение чета вашите постове.Искам да споделя какво се случва и с мен.Първият ми ден от МЦ беше на 13.04. като трае около 4-5 дни.Вчера (05.05.) получих кафеникаво зацапване съвсем леко,а днес такова липсва.Въпроса ми е дали може този месец да се е случило чудото и дали на някои му се е случвало това?Ще съм ви много благодарна за помощта.На всички пожелавам искрено да видят мечтаните две чертички най-скоро време.Бъдете живи и здрави!  :bfp: :bori_012: :bori_014: :bori_013:
« Отговор #383 -: Май 06, 2014, 12:37:31 pm »
Здравей Lullabo В следващите редове ще прочетеш и обнадеждаващи и обезкуражаващи данни от моя опит, но силно се надявам че при теб нещата са се получили :)
1. При мен такова зацапване се случва в началото на всеки цикъл. Имам 1 ден зацапване, после не, после пак...  и така случвало се е цяла седмица и чак тогава ми идва. НО при мен цикъла е много нередовен, оскъден и с тънка лигавица, което си е фактор. Така че дай ни повече информация относно МЦ и овулация та си, ако си я следила.
2. Хубавата ми случка е че преди 3г. при едно такова зацапване на 21 ден от цикъла ми ...забременях... по- надолу в публикациите има линк към графиките ми, можеш да разгледаш. Доколкото преброих при теб са 23 дни, така че е много вероятно и при теб да е имплантационно зацапване (получава се когато оплодената яйцеклетка се загнездва в матката)- не е опасно доколкото ми е известно.
И така.... стискам палци след 2 седмици теста да е +++++ :)
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
« Отговор #384 -: Май 06, 2014, 15:24:00 pm »
kotaranata благодаря ти мила за подкрепата.Относно моя МЦ мога да кажа,че си е редовен на 29 дни,понякога 30.До сега не ми се е случвало толкова рано да имам такова зацапване,обикновено преди да ми дойде имам такова зацапване и на следващия ден вече съм в цикъл.С моя мъж бяхме много редовни през предполагаемата Ову и за това сега имам такава надежда,че се е случило и тайничко се надявам да видя мечтаните 2 чертички.Надявам се МНОГО силно това зацапване да е имплантиране,но ако сега си направя тест,знам,че няма да отчете,за това ще изчакам до 13.05.Благодаря ви момичета!Ще ви пиша какво се случва с мен.Целувки!
« Отговор #385 -: Май 06, 2014, 19:48:43 pm »
здравейте за първи път ми се случва да имам зацапване бледо кафяво на 9-10 от овулацията е се чудя това добър знак ли е?Предполагаема дата на овулация 24-25.04 а на 02.05 има еднократно бледокафяво зацапване.Другия проблем ми е че от 01.05 имам ПМС  и болки в гърдите според вас това може ли да е добър знак.Предполагаема дата на цикъла 10.05 незнам как ще го дочакам без да направя тест до тогава.
« Отговор #386 -: Май 07, 2014, 16:34:38 pm »
Здравейте,искам да ви попитам нормално ли е при два положителни теста за бременност и 12 дена закъснение при преглед със коремен ехограф нищо да не се види още?
*
« Отговор #387 -: Май 07, 2014, 16:54:46 pm »
Да, абсолютно нормално е. Намери добър лекар с вагинален ехограф!

« Отговор #388 -: Май 07, 2014, 17:17:48 pm »
Благодаря,значи все пак е възможно да има бременност,защото той ми каза след седмица да отида пак и ако не се вижда нищо ще трябва да предизвика цикъл,а пък то може да е станало малко преди да дойде цикъла и да е рано още да се види,знам ли.
*
« Отговор #389 -: Май 07, 2014, 17:21:59 pm »
Ако не ти се чака една седмица, направи кръвен тест за бременност в лаборатория, и после нов тест в същата лаборатория след два дни. Нивото на хормона на бременността и скоростта, с която расте, са добри ранни индикатори на този етап.
« Отговор #390 -: Май 07, 2014, 17:25:20 pm »
Също така ,доктора ми каза да не си правя тестове да не се подлъгвам,а пък аз съм си направила три теста в различни дни от закъснението и всичките са положителни,първия беше с много много бледа чертичка почти въображаема,втория с много бледа чертичка и третия си се виждаше ясно без да е нужно да се взирам,по бледа от контролната но все пак си се вижда.Обърках се много така се надявах да ми потвърди,от доста време чакаме но... :?
*
« Отговор #391 -: Май 07, 2014, 17:26:58 pm »
Резултатът от кръвния тест за бета-ЧХГ ще е категоричен.
« Отговор #392 -: Май 07, 2014, 17:28:07 pm »
Благодаря,той сутрин на гладно ли се прави или няма значение?
*
« Отговор #393 -: Май 07, 2014, 17:30:35 pm »
Можеш да го направиш по всяко време и на пълен стомах. Само кръвна захар се изследва на гладно.
Късмет!
« Отговор #394 -: Май 07, 2014, 17:34:16 pm »
Благодаря много дано да има бременност и всичко да е ок!  :)
« Отговор #395 -: Май 07, 2014, 18:48:23 pm »
Zdraveite,ne sam sigyrna dali tyk e mqstoto da pitam,no...vazmojno li e da sam bremenna(s priqtelqt mi pravihme sex toi svar6i v men i taka),malko sled tova zapo4na da mi se gadi,da ne mi se pie kafe i da ne iskam da py6,dori zapo4nah da qm ne6ta koito ne ponasq,imam bolki v korema vse edno 6te mi idva i naistina cikala mi doide s okolo 10 dni po rano,a i si pravih test,koito ot4ete otricatelen rezyltat,no posle si ostana otricatelen,a ne kato dr pat da stane polojitelen. Kolko vreme rqbva da 4akam za da napravq nov test,4e ve4e se pobarkvam
*
« Отговор #396 -: Май 07, 2014, 22:00:48 pm »
За тези симптоми ти е много рано, пък и казваш, че ти е дошъл М /ако правилно съм разбрала/. Кога ти е О, колко дни ти е цикъла, кога си правила тестове?

п.п. Пиши на кирилица!
« Отговор #397 -: Май 07, 2014, 23:37:18 pm »
Кой тест ти е показал + ?
<br />
« Отговор #398 -: Май 07, 2014, 23:48:58 pm »
Овулацията ми беше около 28.04 и точно тогава не се пазихме,днес правих тест и нищо,дори и след 10 мин. не показа положителен резултат (теста беше шуарчек).
*
« Отговор #399 -: Май 08, 2014, 01:36:34 am »
kiki85, ако овулацията е била на 28-ми означава, че си направила тест за бременност на 9-ти ден след О., твърде рано е. Лутеалната фаза, т. е. дните между овулация и следващия цикъл, усреднено е около 14 дни. За да отчете уринният тест, най- добре е да се изчака до следващия цикъл и при зъкъснение да се направи тестът. Обичайно колко дни ти е цикълът? Как е установена овулацията, ползваш ли тестове за овулация? Пишеш, че в предишния цикъл менструацията е настъпила 10 дни по-рано, това инцидентно ли беше или често цикълът е нередовен?
« Последна редакция: Май 08, 2014, 02:16:57 am от marsi »