Здравейте мили момичета !Аз съм нова тук ,но ви чета от доста време.Бих искала да ви помоля за съвет и опит ! Та моята история е следната :Правим опити за бебе от близо 4 години преди 1 година забременях ,но за нещастие загубихме бебчето.Тогава бях в 13 та седмица Беше много голям удар за нас и до ден - днешен.,аз немога да го забравя. Измина една година от спонтанния аборт и този миналия месец март на 14.03 .14 ми беше 1 ят ден от последната м.Запо4нахме опити за бебе от 19.03,21.03,23.03,25.03,26.03-на този ден овулационен тест с 2 4ерти едната обаче по bleda от другата ,след това пак секс на 28.03,29.03- теста за овулация бе положителен,пак секс на 30.03,1.04,2.04,3.04,5.04 и след това спряхме защото ми стана лошо ,подуване на стомах и леки болки ,подути гърди ,тежест и при всяко движение болки в ниско долу .Болки в кръста ,горещина на тялото и а (базалната ) си е мерих всеки ден до днес 37.0,37.01.37,2.Направих си тест една седмица преди м. ( 4юствителен ) и на него имаше много бледа като отпе4атак 2 линия но се забелязваше с просто око.4 дни след датата на цикала ми ,които ми е нередовен по принцип (30,32,35,40ден).полу4с много леко кафиеникаво зацапване като се изтрия и то беше на 17.04.14 и след 5 мин спря ,обаче ве4ерта пак се появи но пак като се изтрия и запо4наха по силни болки но търпими и днес на 18.04.пак имаше зацапване мое би малко. повече но пак си е малко само дето има и малко розаво и аз си помислих 4е ще ми дойде ,но това засега не е м.направих си още 1 тест за след закъснение и беше отрицателен .незнам .каквo да мисля ,много ще ви бъда благодарна ако някой от вас ми се слу4вало да ми отговори .Благодаря ви предварително и jeлая на вси4ки много късмет и хубави беб4ета.!!!!!!