Здравейте пасивна читателка съм тук , но реших да се регистрирам
Аз съм кандидат-мама (и тук и в mamma-bg)пиша ви моята история защото не знам какво да правя и мисля , а и искам да споделя с вас!
Последния ми цикъл беше на 05.02 (32 - 33 дена не е от най - редовните) овулацията пише , че е 14 дни след това (на редовен цикъл)... а моята уж на 19,20.02 някъде от 18.02 6 дена през този период бебе-правихме прескочихме 3 4 дена и после пак,но не всеки ден.Трябваше да ми дойде около 5,6,7.03 най-късно (според мен) , но за щастие още няма никой.А ние си правим опитите и през това време.Та направих 2 теста единия на 08.03 другия на 14.03 и двата отрицателни
Лекарката (личната) каза да чакам 20 дена
.Сега мисля на 21.03 да си направя кръвен ,ако не ме изненада лелката..., но нямам никакви признаци нито ПМС нито гадене нито болки нищо , 1 2 дена само имам много много леки ПМС предимно вечер и , то само в корема ниско долу , имах запек 1 2 пъти
и гастрит(но едва ли има общо), хапваааам си вдигнала съм почти 2 кг за 2 седмици,вечер съм по топла(тялото ми).Не съм от тези който си внушават че имат признаци...даже напротив гледам да не се вглеждам
,нооо знаете като се опитвате няма как да не го мислите
.Така не искам да ми идва...
Мислите ли , че сме уцелили овулацията,дали имаме шанс И чудото е станало
Благодаря ви! Успех на бебе-правещите и на успелите