0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 7 част
« Отговор #20 -: Октомври 14, 2013, 12:26:59 pm »
Da shte ida zadaljitelno Blagodarq ti :)
*
« Отговор #21 -: Октомври 14, 2013, 22:55:38 pm »
На пети ден от трансфер е прекалено рано, много рано.Почивай си, чакай да стане най-рано 12-ти ден от трансфера и тогава може да си пуснеш пак кръвен тест.

Маги, казваш  тест на 12ти ден от транфера, а при естествено оплождане кога най-рано може да покаже? Говоря, ако си пусна кръвно ЧХГ? Утре съм на лекар за друго и най-вероятно ще ми назначи изследвания и лечение, а ние този месец работихме усилено и не искам да рискувам да ми се изпише нещо несъвместимо с евентуална бременност.

*

Toni_Krasi

• *
  • 34
  • [url=http://www.mamaibebe.com][img]http://www.mama
« Отговор #22 -: Октомври 15, 2013, 08:12:34 am »
Здравейте,записвам се и аз в темата за бебе правещи :) Успех на всички!
Имам едно въпрос на на някой от вас случвало ли се е да ви закъснее с ден два,да си направите тест за бременост той да е отрицателен а тестовете за овулация да са положителен,как е възможно да сам в овулация преди цикъл , и все още не ми е дошло..... благодаря предварително за отговорите!!!

« Отговор #24 -: Октомври 15, 2013, 14:01:02 pm »
Здравейте, момичета! Имам въпрос. Закъснява ми с 11 дни. Ходих на преглед с УЗ. Вижда се много малка точица в матката, но не може да се каже нищо със сигурност, иска след седмица пак да отида. Притеснявам се дали това е нормално и дали изобщо има бременност. Вие как мислите?

*
« Отговор #25 -: Октомври 15, 2013, 14:04:55 pm »
Тест някакъв прави ли си?След 11 дни закъснение всеки тест трябва да ти отчете.

« Отговор #26 -: Октомври 15, 2013, 15:02:43 pm »
Да, правих си няколко и бяха положителни. На третия и петия ден от закъснението си направих и кръвен тест - беше се удвоил. Просто се притеснявам дали така трябва да протича, понеже още не може да се каже нищо със сигурност.

*
« Отговор #27 -: Октомври 15, 2013, 15:04:31 pm »
Да, нормално е всичко.При мен се видя плоден сак в 4 г.с. а сърце чухме в 7 г.с. така че според мен всичко е нормално.

« Отговор #28 -: Октомври 15, 2013, 15:10:27 pm »
Благодаря за отговора! Ами според последния ми цикъл трябва да съм в пета седмица, не би ли трябвало да е по-голяма точката :(

*
« Отговор #29 -: Октомври 15, 2013, 15:23:08 pm »
Зависи кой те гледа и с какво те гледа.При мен в 4-та седмица се видя точно една точка, е не точка но като бобче беше.После в 7-ма пак беше бобче, но със сърце.То сега е много малко, няма какво да се види.

« Отговор #30 -: Октомври 15, 2013, 15:29:10 pm »
Ами трябва да чакам значи, което е най-трудното нещо.

« Отговор #31 -: Октомври 15, 2013, 16:41:02 pm »
здравейте кандидат мами аз от както ми мина предполагаемото УВО имам едни предърпване ниско доло в корема гърдите ми са напрегнати и ме болят основно около зърната от няколко дни ми е едно замаяно все ми се спи а не се изморявам през деня цигарите не ми "вървят" нещо за тест ми е рано вие как мислите дали е възможно да съм бременна забравих да спомена че от 5-6 месеца правим опити за бебе благидаря предварително за отговорите и дано скоро се премесрим в другата тема :)
*
« Отговор #32 -: Октомври 17, 2013, 10:11:33 am »
Момичета и все пак не издържах и днес след като мъжът ми отиде на работа изтичах да си взема тест  :oops:и според мен има бледа едва забележима втора черта, но все още не смея да се надявам много. Ще повторя теста отново след два дена
« Отговор #33 -: Октомври 17, 2013, 11:35:57 am »
iva81n Стискам палци за :bfp1:

« Отговор #34 -: Октомври 17, 2013, 11:43:59 am »
попова82 Всички сме много нетърпеливи, но най-добре си направи теста при закъснение, за да не се разочароваш. Стискам палци за  :bfp1:

*
« Отговор #35 -: Октомври 17, 2013, 12:05:57 pm »
Мерси дано! Вярно е нетърпеливи сме, но то е защтото много ни се иска.Иначе вече ми закъснява
« Отговор #36 -: Октомври 17, 2013, 12:13:19 pm »
magi_st здравей един въпрос към теб
преди 4гс ходи ли уз какво се виждаше ако да и какво ти каза доктора и на какав ехограф те гледаха
благодаря ти предварително
« Отговор #37 -: Октомври 17, 2013, 13:12:23 pm »
estelitka86 Според моя скромен опит мисля, че колкото по-късно отидеш на УЗ ще се видят повече неща, аз както писах по-горе на 11 ден видя нещо като точица, но не беше сигурен и каза да отида пак след седмица.

*
« Отговор #38 -: Октомври 17, 2013, 13:29:49 pm »
Гледа се с вагинален ехограф.Мисля, че преди 4 г.с. няма смисъл да се ходи на лекар защото не може да се види нищо.За най-сигурно направи кръвен тест, той ще ти покаже на 100% дали си бременна.

« Отговор #39 -: Октомври 17, 2013, 13:56:43 pm »
момичета благодаря ви за бързите отговори малко се обърках със смятането и въпроса ми е бил малко тъп и всъщност вчера когато ходих на преглед защото ми закъснява с 10-12 дни ако съм бременна съм била в 5гс и 5 дни което означава че ако съм временна трябваше да се види вече а доки не видя нищо овен една тъмна черта която според него не е бременност но не я и изключи напълно