VeryMe, днес ще научиш всичко, което те интересува, от ендокринолога . Очаквам да разкажеш как е минало. Само за сведение при мен Хашимото се установи след ехографски преглед и кръвно изследване. Моите антитела бяха завишени и те няма да се променят с лекарства .
------------------------------------------
Beata, док предполага, че завишаването на ТСХ е физиологично, от бременността. Каза, че произвеждам достатъчно хормони за небременна /преди да забременея ТСХ-то си ми беше в норма/, но сега, особено с близнаци, нуждата ще я покриваме с 50 мкг. л-тироксин. Все пак, след месец ме праща да направя и една ехография. Ще разкажа като мине. Сега изчезвам, защото сериозно ме тресе "аферата драйфус".
VeryMe, още по-добре, ако повишеното ТСХ е от бременността. На контролните изследвания ще се види как ти влияе л-тироксина. Важно е да поддържате нормата, а след бременността предполагам, че няма да има нужда от лекарства за щитовидната жлеза.
Asenceto, обади се на лекаря си. Не е нужно да се притесняваш, но да се информираш винаги е полезно
.
dess_dess, няма защо и аз да ти казвам за кръвното, ти си знаеш
. Важното е да си почиваш, да спазваш предписанията на докторите и да си чакаш щастливата среща.
moniks_s, много мило, че намираш време да се обаждаш. Как вървят при вас нещата? Кърмите ли се? Растете ли
?
Сега чакаме всеки момент neli_london да ни зарадва, ама с тези сметки кога е терминът, ще има да се чудим
. При мен също малко на око определиха термина и не е ставало дума да се коригира по някакъв начин. И без това близнаците се раждат в повечето случаи по-рано
. Аз затова си харесах дата за раждане и си я "гоня"
.
magi_st, много хубави новини! Дано и изследванията да са наред. За почиването те разбирам - хем е добре за бебето, хем има работа за вършене. Имам чувството, че задачите ми се увеличават вместо да ги отмятам
.
Хубав ден на всички! Честит първи сняг
!