Привет, коремчета!
Колко много сте изписали за 2-3 дни..
Аз напоследък не се заседявам много пред компютъра, затова и не съм писала. Виждам, че всички сте добре, което ме прави много щастлива!
Аз съм добре. Бебчо вчера и днес е по-кротък и не рита толкова. Да ви се похваля - купих му 2 бодинца - едното е съвсем бяло с бродерия- две сгушени котенца и с копченца отпред и отдолу; другото е жълтичко с надпис - "Аз съм шефът в къщи" (имаше едно на което пишеше - "Щом аз не спя и другите няма да спят", но беше розово и не го взех, но много ми хареса)
, едни чорапчета (много сладки и мекички), и поръчах едни терлички - патешко жълто. Освен това от една баба имам подарък плетени красотички, които още не съм взела у дома. Утре и други ден ще боядисваме с латекс и другата седмица ще вземем креватче, кошарка и количка. Ух... нямам търпение. На преглед съм чаааак на 12-ти.. много далеч ми се струва - и за там нямам търпение.
Всяка вечер сънувам бебо, чак започвам да се притеснявам.
Първият БХС правих около 12-13-та седмица. Вторият - около 17-18-та седмица. Но трябва да проверя за по-сигурно точно кога съм ги правила.
Пожелавам ви усмихнат, спокоен и много слънчев ден!