Всеки си има право на мнение, да почна с неприсъща за мен толерантност.....
Но мама и тати също са хора, и то много важни хора. Тяхното нормално психическо състояние е от огромно значение за бебето - да израстне спокойно и ведро. В едно нормално положение, без непрекъснато кърмене или с АМ, при наличие на бебефони и (не на последно място) - физическа възможност, аз не бих отпратила съпругът си за няколко години, докато отраснат децата.
И изрично отказвам да деля спалнята си с тях - има легло на мама и тати, и има легло на малчовци. (и без това всеки случаен път, когато по една или друга причина се е налагало да го приспя на спалнята не съм могла да мигна по цяла нощ да не би да падне, да го смачкам и т.н.).
VeryMe, аз си се боядисвам, че и понякога изрусявам, от години; с настоящият батко - дори съм се и къдрила, за лакиране и козметици - да не говорим. Нищо ни няма (освен дето аз се чувствам човек). Според мен това са бабини приказки, не по-логични от настояванията да не си режа косата, след като стана ясно, че баткото ще е момче. Ако ти ще се чувстваш по-добре без тези процедури - разбира се, недей; но ако се притесняваш за бебето.... не мисля, че има причина. По лично мнение (да, не е подкрепено от статистически изследвания) обичайният ден на чист софийски въздух (или на прекрасния ми офисен мокет) е с нищо по-добър от боядисването на няколкото ми косъма.