Здравейте!
Дес, много се радвам за добрите резултати! Дано кръвното се задържи така добре!
За пола на бебето - на мен ми казаха на първата ФМ (4д). Лекарят при когото бяхме каза, че 90% ще бъде момче. На втората ФМ - се потвърди на 100%. Но мисля, че много зависи как точно е застанало бебчето и дали не е много "срамежливо" и се крие.
Маги, твоята беборана е същата като моят бебок - и моят разбойник онзи ден така се беше наместил в лявата страна, че и аз скърцах със зъби от болка. Почти цял ден беше така. По едно време се опитах да го преместя - галих го, говорих му - премести се за точно 3-4 минути, и после - хоп, пак в ляво. Сръчках го малко с пръст, а нашият такъв шут ми опъна, че направо ми причерня
След тази схватка реших, че трябва да отстъпя и да си трайкам. Легнах си с болка, но на сутринта вече той беше сменил позата.
Момичета, вие как сте? Аз се чувствам добре, пазя се от вируси и настинки. Бебчо е много активен. Усещам как с всеки ден си го обичам все повече. Обичках си го още когато разбрах, че съм бременна, но усещам, че целият ми свят започва още от сега да се върти около него! Какво ли ще е когато се роди?
Пожелавам ви усмихнат, спокоен и мнооого топъл ден!