Здравейте, коремчета!
Съни, Дес, Аманда, чакам с нетърпение да разкажете как е минала ЖК днес! Сигурна съм, че всичко ще бъде ОК.
Относно забравянето - и аз чат-пат имам такива проблеми, не сте само вие
Деси Дочева, както Роситка е написала - препоръчително е да избягваш меките сирена по време на бременност, заради големия риск от заразяване с листериоза, особено ако не са термично обработени. Аз избягвам да ги консумирам като цяло откакто съм бременна.
Катиту, важно е да се направи микробиологично изследване, за да се изключат разни гадинки. Консултирай се с лекар. Може би не е нищо страшно, но все пак е важно да се провери.
Асенце, ти как си? Как вървят нещата при теб? Вчера бях на ЖК, очаквах някой да ми викне, за съжаление - тц
Сега да ви разкажа за моята ЖК - вчера прегледа мина много добре. Бебо е обърнат главично, рита като за световно. Размерите ни са - 62.3 мм - главичка, 44.7 мм бедрена кост. Около 500 гр. би трябвало да тежи. Всичко е добре - коремче, сърчице. Отговаряме на 25 седмица. Всеки път се разтапям като чуя как му тупти сърчицето - тупа-тупа-тупа
Заредена съм с много положителни емоции от вчера, както всеки път. Лекарката каза, че има още време до обсъждане на раждането, но беше видимо доволна, че аз искам нормално раждане. Общо взето е това. След около час трябва да и се обадя за да ми каже резултатите от изследванията, дано всичко да е както трябва.
Пожелавам на всички хубав, усмихнат и слънчев ден!