Привет, коремчета! Как сте днес?
2411, аз бях до преди няколко дни в подобна ситуация. Помогнаха ми фрешофе от цитрусови плодове и Бизоин-Мама, нослето си почиствах /промивах/ с физиологичен разтвор от аптеката, на третия ден бях вече копче. Дано се оправиш бързо!
moniks_s, надявам се да успееш да удържиш още малко фронта!
А когато моментът настъпи - всичко да мине гладко и без никакви проблеми!
Видях, че сте обсъдили начина на раждане. Личното ми мнение е, че ако бременността протича без проблеми, и няма медицинска причина за секцио - раждането трябва да си бъде нормално. Аз се моля почти всеки ден да успея да родя нормално, без да се налага да ме режат. Но това е моето лично мнение. Вярно, боли повече, но след това възстановяването протича по-бързо. Дори ако мога бих искала да родя без упойки и болкоуспокояващи. Поне сега мисля така де, като дойдат контракциите може и друго да поискам
Тази седмица - на 8-ми, живот и здраве, съм на преглед, мислех да обсъдя въпроса с раждането с лекарката. Искрено се надявам да може да бъде естествено и да ме изражда д-р Панова.
Момичета, виждам, че вие малко по малко се подготвяте... И чак започвам да се притеснявам, че аз още нищо не съм купила (въпреки, че още има време за мен). Гледам за колички и креватчета, вече съм набелязала, но май ще трябва по-сериозно да се задействам!
Днес отидох и купих шапчица за бебо. По принцип не вярвам в бабини деветини, но това реших да го спазя. Взех две шапчици - една обикновена и една много сладурска - като звездичка. Та това е първата ми покупка, и мисля вече да започвам бавничко и с другите неща. Следващото мисля да е количка и креватче. И след това бавно да започна с някои дрешки, да ги изпера и изгладя по-рано, та да не се окажа неподготвена
Ох, малко се отнесох...
Тези два дни бебо е особено активен - тази сутрин целият ми корем беше преместен на ляво.. голям зор беше докато се намести по средата - ритане, бутане, стори ми се, че дори вече хълца - дали е възможно?
Пожелавам ви успешен, усмихнат и много спокоен ден!