Здравейте,аз пак се изгубих-2 дни без интернет,2 дена гости...сега пък съм болна и се чуствам като парцал.Благодаря за съветите за кърменето,купих си въпросните кремчета за зърна и почвам да се мажа.
Оливче,от кога ти казвам,че ще ти се обадя и все нещо става.Хайде като оздравея ще се чуем
Момичета,много сте писали...ще коментирам само за киселините.След 30 седмица положението става още по-зле,поне ме успокоиха,че след раждане изчезват ,така че наред с другите неразположения ще изтърпим и това.
Писали сте за приема на лекарства и явно аз не ги приемам както трябва.Знаех само,че не трябва да приемам омега 3 и магнезий заедно,а сега се оказва,че и желязото трябва да е отделно.Май ще се окаже ,че трябва да пия лекарства 5 пъти на ден,а аз не съм от най-прилежните.
Моник,все се чудя дали лекарите могат да измерят главичката правилно,когато е толкова ниско долу.Вие поне сте едрички,а мен все ме мори фактът,че всички акушерки и асистенти ми казват "ау колко малък корем имате!!!".Ами тъпча се с храна доколкото мога,ама какво да направя,че съм висока,слаба с тясна структура и коремът ми стърчи напред,но не се заобля настрани.Вече се чудя какво да ям или да пия,за да подпомогна растежа на бебо.