Здравейте ,момичета,аз съвсем се изгубих,но много ангажименти,иначе редовно си ви чета
.Да се отчета,че най-накрая спрях работа,но сглобявахме новите мебели,изпрах всички дрехи на бебо,изгладих ги и ги подредих и най-накрая си отдъхнах.Поръчах почти всичко онлайн и до края на седмицата трябва да съм напълно готова.
Бяха ме притеснили миналата седмица при месечният преглед при акушерката,която кото измери корема ми каза ,че е с 4 см по-малък от нормалното и ме прати на ехограф.Там ми казаха,че всичко е наред,бебето било малко по-дребно,но не много.Като се прибрах взех да ровя в интернет и се оказа,че мерките и грамажът ,който са ми дали отговарят точно на седмиците ми и се учудих те в какви таблици гледат.Май и хемоглобина ми се нормализира,защото в събота бях 2 часа навън и не ми прилоша,така че утре ще ходя на безплатният курс за бременни.До тук с негативите.
Бебо е много подвижен ,но и много хълца.Милото понякога повече от 10 минути се мести наляво и надясно,явно с надеждата да спре да хълца.
Моник,вече ще съм по-редовна в писането и няма да те изоставя..нали заедно ще се движим.
Боболетка,безпроблемно секцио утре и чакаме да ни зарадваш с новини!
деси дочева,незнам дали имаш в предвид прясна или консервирана риба тон ,но тук е разрешено до 3 малки консерви на седмица.
Привет на
биляна и на
буба и леко бременеене!
Беата,аз пия по един магнерот на ден,но по свое осмотрение,защото тук не изписват магнезий изобщо,а моите подготвителни контракции много взеха да зачестяват и не ми се иска преждевременно раждане(не че ако,тръгне нещо или някой ще го спре,но виждам ,че контракциите намаляха от магнезия)
А, докога ви е казал докторът да го взимате?Може ли и след 36та седмица?