По въпроса за сополите и ... не искам да споря, всеки има свои разбирания, не искам да натрапвам своите! Аз мисля, че колкото повече пазиш едно дете, толкова по-болнаво расте. Леките неразположения са нормални за възрастта, изолацията не е решение. Да, от яслата дойдоха сополите, и какво от това, така ще е до 1 клас, предполагам. Важното за мен е да не расте под похлупак и да си изгражда имунитет.
Сега друго да ви питам, пиете ли кафе сутрин? С първата бременност още след пункцията док ме предупреди да избягвам кофеинсъдържащи напитки, защото пречат на имплантацията. Спрях кафето, а 2 дни след теста започна гаденето и дори миризмата му ме дразнеше. Сега е друго, пиех по 2 кафета на ден преди да разбера, че съм бременна. А сега си пийвам по 2 глътки само сутрин. Пие ми се, определено, но ми е гузно, че си сръбвам
Как е възможно? Акушерка и санитарка със стафилококи в родилното отделение в Габрово.
http://ehograf.info/content.php?cont=560#!prettyPhoto
Възможно и още как! Това е една голяма трагедия, но не ме учудва, болниците са развъдници на инфекции, особено местата, където не се спазват елементарните правила за почистване.
Лични наблюдения от неврологичното отделение на врачанската болница, там хигиената беше под всяка критика. С 2 думи, урината просто се замазваше със сив парцал, хлебарки, мухи, паяжини, кръв по стените, почистваха стаите с парцала от тоалетната ... и така е в
почти всички малки, държавни болници