Толкова много сте писали днес....и сняг ви вали вече...
Асенце,непременно да се свържеш с доктора!Може да смените лекарството или да ти увеличи дозата.
Моник,много бързо си се вталила,но наистина безсънните нощи си казват своето.За мен плюсовете на адаптираното мляко са : че става бързо,на детето му е по-лесно от биберона пък и засища за 3 часа(моя приятелка кърми през 45 мин
).И аз се радвам,че имаш време да наглеждаш и нас!
Бубулина,прекрасно ми отговори!Въпреки,че сте се движили 2 седмици напред се води,че си родила в 38ма седмица.Точно това ме интересуваше!
Ще ви кажа защо отдавам такова значение на термина.Все пак се оказва,че има разлика в Бг и тук.Значи след като са ти определили термина в 12та седмица при всеки следващ ехограф задават същият термин и ехографа изчислява в какви проценти спрямо термина се развива бебето ти(от 5 до 95 процента).На мен например ми казаха,че вървим дребнички,защото съм на 30ият процент,а ако изчисляваме по датата на цикъла съм на 50%,което се приема за идеално.Така разлика от само 5 дни направо ме стресира.От там има значение и за преносването,защото предизвикват раждане 14 дни след евентуален термин-никой не гледа остарели плаценти или как расте бебо.А,статистиката показва ,че всяко 5то раждане е предизвикано( шокирах се като го прочетох)
Беата,забавно е,че си си набелязала дата
И на мен ми изглежда интересно 11.12.13,но така ще съвпаднем с рожденният ден на свеки