Добър ден, коремчета!
Как сте днес?
dess_dess, стискам палци всичко да е както трябва!
vesito90 и за теб стискам палци всичко да е наред! Защо ще сменяш доктора ЖК? (извинявай ако съм пропуснала да прочета, а си го написала по-напред)
amanda, може би е коластра, но се консултирай и с лекаря.
Асенце, чувала съм, че инхалациите със сода помагат по-скоро за отхрачването. Единственото което аз се сещам да ти препоръчам е да продължиш с инхалации, но пробвай вместо със сода да го правиш с игличките на бор, хвойна, кедър, ела; листа от евкалипт, дъб, бреза, мента; цветове на липа, лайка, лавандула, които имат дезинфекциращо и противовъзпалително действие. Най-добре да комбинираш няколко растения, като пропорцията е 1 с.л. от растенията на 250 мл. вода. Друго за което се сещам е мащерка, риган, лавандула, градински чай, лайка - при възпаление на горните дихателни пътища, пропорцията е същата. Ииии мед - пчелен мед се залива с топла преварена вода (около 40 градуса) в съотношение 1:5 (1 с.л. мед на 5 с.л. вода), редуваш вдишване през уста и вдишване през нос. Стискам палци да се оправиш по-бързо!
Момичета, аз да ви се похваля, че се чувствам особено добре. Тези 1-2 седмици доста тичане ми се отвори докато оправя всички документи и изберем костюм за моето слънце. Не знам дали съм ви споделяла, но на 28-ми ще си направим една малка сватба. Само 25 човека (от които 3 са деца
), общо взето само най-близките. Та вече оправих всичко, почти всичко е готово. Само времето не знам как да си го поръчам, че рокличката ми е до коляното
Иначе си бременея добре, коремчето расте.. даже ми се струва, че е доста голямо
Килограмите не са много 52-53, но се чувствам добре, общо взето съм качила само на коремчето. Гушкам си възглавничката вечер, че таза пак се опитва да ме наболява, но за сега не е чак толкова - предимно вечер и когато ставам от дивана.
Извинете за дългия пост.
Пожелавам ви усмихнат и спокоен ден... и много слънчев!