0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните N88
« Отговор #780 -: Ноември 14, 2013, 10:42:34 am »
Момичета през коя седмица най-рано видяха полът на бебето?
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #781 -: Ноември 14, 2013, 10:45:15 am »
Мисля, че в 13 най-рано може да се види, на мен миказаха в 18 с гаранция, че няма да има изненади. Тогава и в 13 ходих на преглед, но забравих да попитам  :D, щях да забравя да попитам и в 18, но на края на прегледа док ме попита дали искам да знам пола и ми каза.
*
« Отговор #782 -: Ноември 14, 2013, 10:46:58 am »
Аз разбрах чак в 22 рата, преди това  единия път се беше издупила срещу "камерата" , другия  пъпната й връв беше между краката.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*

Asenceto

• 207
  • Ще успеем :))) всичко е въпрос на време ;)
« Отговор #783 -: Ноември 14, 2013, 10:58:28 am »
Много зависи как е застанал бебчо.При мен единия младеж си показа пишката в 13г.с на 3D,а другия се разкри чак към 16г.с.  :wink:
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #784 -: Ноември 14, 2013, 11:18:09 am »
Вчера  се varnahme от ЖК :lol:
 едната бебка е вече цееели 1760 грама, а другата е 1690. Плацентата е 1-ва степен на зрялост, води в норма, тонове сърдечни също, само дето пустото кръвно сутринта беше 150/90  :x! Аз го отдавам на това, че  нещо не можах да мигна :?

Дадоха ми да си направя изследвания ПКК и урина, тези дни и това трябва да свърша  :lol:

Днес, сме по-добре кръвно 130/75 ;)
 Дано се задаржи така!!!

Вчера ММ сглоби кошарките :P прекрасни са, през 5 минути влизам в стаята и ги гледам с умиление ... луда работа.
Вече понакупихме (мама, де  :D) доста неща, останаха само някои нещица още :P

Браво и за новините и покупките при вас :bighug:

Да знаете, че на 22.11 Хиполенд имат годишнина и заради това, всичко ще бъде намалено при тях с 25%

*
« Отговор #785 -: Ноември 14, 2013, 11:26:19 am »
При мен пола се разбра някъде към 16-17г.с. и после в  21г.с. със сигурност се потвърди  :)

Десс радвам се,че всичко е наред,браво на момите  :D

И ние снощи сглобихме кошарката като се прибра таткото само да я видим какво що и пак ще си я приберем  :wink:

*
« Отговор #786 -: Ноември 14, 2013, 11:28:36 am »
На мен ми казаха пола в 12 г.с. а потвърдиха в 18-та.

Моята беборана ми разказа играта днес.Така ми беше легнала на едната страна, че се озъбих от болка.Всичко премина де, ама не е приятно това.

« Отговор #787 -: Ноември 14, 2013, 12:06:17 pm »
На мен ми казаха в 12г.с а после се потвърди в 15г.с.
« Отговор #788 -: Ноември 14, 2013, 12:24:24 pm »

Dess, така ме е яд за Хиполенд. Преди два дни купих 4 играчки за 4 деца от там.
Като си помисля колко съм щяла да спестя, ако знаех ...
*
« Отговор #789 -: Ноември 14, 2013, 12:28:59 pm »
И а мен ми казаха в 12,че имам сини гащи.Попитах:"Докторе не е ли много рано за пола?"А той отвърна:"Има 10 процента вероятност да бъркам,на 90 процента е момче".После наблюдаващата ме ми казваше,че за нея е момиче,но в 21-та на ФМ се потвърди наличието на мъжкото му достойнство.
*
« Отговор #790 -: Ноември 14, 2013, 12:32:48 pm »
Моето 90% момиче в първите седмици, стана 100% момче в по-късните. Да са ви живи и здрави, пола няма значение!
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #791 -: Ноември 14, 2013, 12:51:04 pm »

Някъде след 12 седмица, но окончателно го потвърдиха доста по-късно на едно 4Д :lol: ама като не помня в коя седмица го правих :? 8O

« Отговор #792 -: Ноември 14, 2013, 15:12:44 pm »
Да най-важното е да е здраво, аз утре съм на консултация  и за втори път вливане ще ми правят с интралипид,но за пола е рано при мен още, аз съм на 11с и няколко дни. Да сме живи и здрави ще го виидим.
« Отговор #793 -: Ноември 14, 2013, 15:20:44 pm »
Аз сега съм в 15 г.с. и се надявам на другата косултация на 28ми да ми кажат, че с мъжа ми само спорим какво ще е. Толкова съм сигурана че ще е  :bori_007: все едно са ми казали вече. Някой имал ли е усещане което да се е указало вярно  :wink:

*
« Отговор #794 -: Ноември 14, 2013, 15:32:51 pm »
Аз сега съм в 15 г.с. и се надявам на другата косултация на 28ми да ми кажат, че с мъжа ми само спорим какво ще е. Толкова съм сигурана че ще е  :bori_007: все едно са ми казали вече. Някой имал ли е усещане което да се е указало вярно  :wink:
аз 3 пъти го сънувах че е момче и така се оказа че ще е мъж
*
« Отговор #795 -: Ноември 14, 2013, 15:38:49 pm »
Някой имал ли е усещане което да се е указало вярно  :wink:
Аз например :). Бях толкова сигурна, че ще бъдат момче и момиче, че, когато на ранния скрининг (13 г.с.) докторката имаше съмнение, че и двете ще са момчета, бях много учудена. После при ФМ в 18-19 г.с. се разбра, че все пак увереността ми не е била напразна  :D.

dess_dess, чудесно ти вървят бебките! Радвам се за хубавите резултати. А това, че толкова се радваш на кошарките, си е съвсем естествено :).
« Отговор #796 -: Ноември 14, 2013, 17:10:24 pm »
dess,браво за прегледа,а кръвното се надявам да го поддържаш в добри граници!  :wink:
Относно пола на бебето-в 12 г.с. казаха момче,другата докторка в 16 г.с. също каза момче,а в 21 г.с. на ФМ се оказа момиченце,така че винаги има изненади! :babyflips: Важното е да са ни живи и здрави!!!
Аз днес бях на едно безплатно изследване в Шейново за гестационен диабет-боцкат ти пръста и след 3 минути ти казват резултата за 3 месеца назад...  :) Освен това май днес ми беше и последния работен ден-от утре излизам в болнични и така! Дано не изкукам вкъщи-свикнала са на доста динамично ежедневие,но трябва да се кротна вече,щом доктора казва!!!  :lol:
*

cerise

• **
  • 76
  • The present has no ribbon.
« Отговор #797 -: Ноември 14, 2013, 18:09:27 pm »
Здравейте момичета!
Отдавна не съм писала, защото имам малко контракции и се налага да лежа повечко, но се надявам да се оправят нещата :)
dess_dess, браво, много се радвам за бебчетата!
Sunny Angel, свиква се, не се притеснявай, до миналата седмица бях на работа по 10 часа на ден, но от 1 седмица съм си вкъщи и ми е супер, не си спомням да съм си почивала толкова:)
Колкото до пола, при мен мисля, че в 15 седмица го видяха, но аз си имах подозрения още от началото (не ми се смейте  :wink:), че е момче.
Още нищо не съм купила за бебето, обаче, като ви чета, май хич няма да чакам повече :)
« Отговор #798 -: Ноември 14, 2013, 19:46:25 pm »
Тук полът го казват на феталната морфология към 20та седмица и да искате по-рано,няма да ви го кажат,освен ако не отидете на частно.
Дес,много добре се движат твоите бебки.И аз въпреки че повече от месец гледам кошарата,все още го правя с умиление.
Един съвет бъдещи мами-не оставяйте вдички покупки за последният месец!Виждам огромна разлика с предходния месец.Определено,не се чуствам енергична,пък и със всичките болежки...При вас може и да е по-различно,но е по-добре да избегнете стресът да набавите всичко в последният момент.Поне кошара,количка и някои други най-основни неща е по-добре да изберете и напазарувате преди да влезнете в 9ти месец.
*
« Отговор #799 -: Ноември 15, 2013, 10:36:01 am »
Здравейте на всички. Аз ви чета най-редовно по диагонала, но не ми остава време много за писане. При мен нещата са добре - престана да ми се гади и повръща, и такъв апетит ми се е отворил.  :lol:
Като гледам с katituu вървиме заедно по седмици, и аз съм на 28.11. на преглед и се надявам да ми кажат нещо за пола. Ако не тогава то на втората ФМ се надявам да се види вече. С първата бременност правихме биопсия на хориоцотните въси и от генетичният материал знаехме на 100 % още в 13 ГС какво ще е. Но сега ще си чакаме.
Приятен ден на всички!