Добро утро на всички и честит празник!!!
Имам малко новини от вчерашния преглед, къде хубави, къде не дотам ...
Вчера бяхме при док в АГ-то при който ще раждаме[/b]. Бебките са ОК, води и плацента също,
едната бебка е вече 1460 кг, а другата е 1350 кг, обачееее са обърнати вече главично, като по-големичката и по-игривичката душичка на мама
даже се била приготвила да излиза
Главичката и била точно в седалището ми иииии ето оттук идва опастността да започне раждане, а баш сега не е момента т.к е прекалено рано Rolling Eyes
Др кофти е свързано с кръвното ми, вечер е, все така, високо въпреки допегита (вече съм на доза 3х1)ноооо вечер си скача и това е ...
Сега още няколко дни ще остана на тази доза и на Допегита и ако няма промяна ми изписаха друго по-мощно средство за кръвното нещо май в Ф
но, не мога да разчета рецептата
Ако и с него няма промяна, ще ме вземат в болницата... по пътека....
Там ще се прецени, налага ли се терапия на дробчетата на бебенцата и др неща по тях.
Иначе, ако издържим
плана максимум е 15-17 (тогава ще съм в 35-36 седмица Praynig) декември за планово секцио
Ами това е засега от нас ...
В събота смятам да ходя на 1-2 магазина и да накупя някои неща за бебките, че нищо си нямам, освен някои дрешки от приятелки
ама нямам нищо новичко пък ...
Ааааа и да си стегна едно багажче
за всеки случай
Отсега насетне и ще трябва повечко да полежаваме, т.к шийката също е доста натежала ииии така
Lary75, честит ви син. Да ви е жив и здрав, да расте послушен и жизнерадостен