0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните N88
« Отговор #680 -: Ноември 06, 2013, 12:48:57 pm »
Момичета,здравейте.Отивам до лаболаторията да си взема ежемесечните изследвания.Утре съм при доки и ще ви пиша пак.
И на мен ми се изправи косата,аз нямаше да падна,но подскочих,когато вчера излизах от входа на блока и едва ли не една котка не ми скочи на главата.Мина ми на крачка от носа,като преди това чух тропота от лапите и скачайки от козирката на едно ламаринено ел.табло и после я видях пред краката си.Така ми изкара ангелите,че ми идеше,ако ми падне в ръчичките да и извия врътлето.
Приятен ден на всички! :bighug:
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #681 -: Ноември 06, 2013, 13:53:53 pm »
Биляна a тези печени дюли, не са ли, разхлабващи също osi_10 И аз, утре следобед, съм на преглед в нашето АГ да видим док, ще каже ли вече една примерна дата за секцио  :P
Колкото повече наближава :lol: толкова повече и страх ме хваща :?

joly :bighug:

« Отговор #682 -: Ноември 06, 2013, 16:56:29 pm »
Биляна a тези печени дюли, не са ли, разхлабващи също osi_10 И аз, утре следобед, съм на преглед в нашето АГ да видим док, ще каже ли вече една примерна дата за секцио  :P
Колкото повече наближава :lol: толкова повече и страх ме хваща :?

joly :bighug:

Дес, чувала съм, че печени ябълки и печени дюли, както и компот, сладко или сок от дренки са стягащи. Днес хапнах и печена дюля и печена ябълка, пих сок от дренки, хапнах малко варен ориз и варени картофи, като изпих и водата от тяхното варене. До този момент стомаха ми е спокоен, не ме боли и не съм имала нужда от тоалетна. Надявам се да нямат разхлабителен ефект печените дюли :)
Относно предстоящото ти секцио, не се плаши. Важно е да си спокойна и да се довериш напълно на екипа, който ще ти го направи. Моето първо секцио мина изключително леко, много бързо се възстанових и най-важното е, че не усетих никаква болка след това. Стискам ти палци и ти желая късмет, дано всичко мине без проблеми.

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #683 -: Ноември 07, 2013, 10:55:57 am »
Биляна  :bighug:

:hello2: :hello2: :hello2:

*
« Отговор #684 -: Ноември 07, 2013, 11:26:06 am »
Здравейте, мили момичета,

Докато бях бременна много рядко пишех тук, но четях постоянно всичко, което споделяхте. Сега минавам, за да се похваля, че след много години борба и очакване, на 01.11.2013 г. на бял свят се появи нашето чудо - прекрасният ни син.

Пожелавам на всички това щастие и съм убедена, че всяка една ще го постигне.

Успех на всички. С удоволствие ще продължавам да следя какво се случва в тази прекрасна тема :)
« Отговор #685 -: Ноември 07, 2013, 11:51:23 am »
 Lary75
честито....бъдете много здрави и щастливи
Николай е на 2г.4м.5д.
*
« Отговор #686 -: Ноември 07, 2013, 12:14:44 pm »
Lary75, честито ти момче! Да расте здраво и щастливо за радост и гордост на мама и татко!
 :bighug:

Не зле да се появява поне по една такава новина на месец :).
*

cerise

• **
  • 76
  • The present has no ribbon.
« Отговор #687 -: Ноември 07, 2013, 13:11:00 pm »
Lary75, честито! Да ви е жив и здрав и да ви носи много радост и щастие!

Не зле да се появява поне по една такава новина на месец :).
beata, май повечето момичета, които пишат тук, са за януари - февруари... Тогава със сигурност темата ще се напълни с мноооого такива новини :)
*
« Отговор #688 -: Ноември 07, 2013, 14:10:19 pm »
Lary75 браво на вас,бъдете живи и здрави и много да ви радва малкото момченце  :bighug: :ballons:

Живи и здрави сега ще чакаме следващите  наред Мони и Нели
« Последна редакция: Ноември 07, 2013, 14:13:25 pm от amanda »

« Отговор #689 -: Ноември 07, 2013, 14:41:52 pm »
Лари,честито!!! Много се радвам като прочета такива новини!!! Да ти е живо и здраво и много да те радва!  :grouphug:
*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #690 -: Ноември 07, 2013, 14:47:30 pm »
Привет, коремчета! :hello:
Момичета, благодаря ви, че ми дадохте кураж да се оттдам на пазаруване. Във вторник сме на преглед, да видим как е бебо, как съм аз.. И естествено да попитам лекарката за раждането - много ми се иска всичко да стане нормално. Тааа, ако тя каже, че всичко е наред и нямам повод за притеснение - започвам с покупките. Но си мислех - като започна да купувам дрешки - трябва да съм си набавила вече легло и гардеробче за бебо - иначе къде да прибирам изпраните и изгладени дрешки? Друг вариант е: имам едни кутии за дрехи (не много големи) - да ги съхранявам там докато харесам и взема креватче и гардеробче, и след това да ги пера и гладя и прибирам на мястото им. :D
Lary75, честито ти момченце! Да ти е жив, здрав и много лъчезарен! Благодаря ти за пожеланието!  :bighug:
joly, чакам с нетърпение да разкажеш как е минало всичко!
Виждам, че доста сте изписали за един ден. Много приятно ми става така!
Аз се чувствам добре - както казах - на 12-ти съм на преглед и съм ужасно нетърпелива. :lol:
Вие как сте днес?
Пожелавам ви усмихнат, спокоен и много слънчев ден! :sunshine: :flower:

« Последна редакция: Ноември 07, 2013, 14:49:48 pm от Starshine »

Quiet people have the loudest minds.
*
« Отговор #691 -: Ноември 07, 2013, 15:40:36 pm »
Благодаря на всички за милите пожелания :)
« Отговор #692 -: Ноември 07, 2013, 15:55:17 pm »
Lary75 Честита рожба. Бъдете щастливи и дано бог бди над вас!

« Отговор #693 -: Ноември 07, 2013, 17:08:15 pm »
Искам да ви питам пиете ли витамини и вярно ли е ,че се напълнява повече от тях ? И другия и въпрос с какво се мажете против стрии ?

*

cerise

• **
  • 76
  • The present has no ribbon.
« Отговор #694 -: Ноември 07, 2013, 18:07:41 pm »
Искам да ви питам пиете ли витамини и вярно ли е ,че се напълнява повече от тях ? И другия и въпрос с какво се мажете против стрии ?
Има много продукти против стрии в аптеките, за бременни са за предпочитане да са натурални (Mustela например).
А за витамините, бях чела някъде, че се напълнява от тях, но не ми се вярва :wink: Не съм забелязала покачване на килограмите от витамините при мен, но може би зависи какви са, а и какво си хапваш заедно с тях  :lol:
Желая ви спокойна вечер, момичета!
*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #695 -: Ноември 07, 2013, 19:17:47 pm »
katituu, наистина в аптеките има много продукти против стрии. Аз ползвам Mamma Donna - Chicco. На Mustela мисля, че също е много хубав. Колко са ефективни ще проличи след време. :lol:
Относно витамините - не съм чувала да се напълнява от тях. Възможно е. Но според мен е по-добре няколко килца отгоре, но спокойствие, че бебо си набавя всички витамини и минерали, които са му нужни. :D Това е отново въпрос на личен избор. Аз пия Пренатал - Jamieson, чувствам се много добре от тях (пия ги вечер), не съм качила повече килограми от нормалното. :)

Quiet people have the loudest minds.
« Отговор #696 -: Ноември 07, 2013, 19:21:27 pm »
И на мен ми изписаха Пренатал, а за мазане си взех Матернеа дано да е добро  :wink:

« Отговор #697 -: Ноември 07, 2013, 20:32:05 pm »
Katituu, аз не пия витамини, защото съм против синтетичните такива. Мисля си, че най-добре е да си ги набавяш с храната.
Относно крема за стрии, аз ползвам този на Lierac. Имам и на Икаров маслото против стрии, но с него се мажа по-рядко, защото кожата остава мазна дълго време след намазването.
*
« Отговор #698 -: Ноември 08, 2013, 00:06:12 am »

Не е вярно.
Иначе за естествените витамини много съм слушала, ама никой не може да ме убеди, че доматите и краставиците през зимата ги съдържат. Бебето си ги набавя. Липсите остават за организма на майката.

*
« Отговор #699 -: Ноември 08, 2013, 09:41:32 am »
Lary75, честито ви синче. Да ви е жив и здрав, да расте послушен и жизнерадостен.
Аз вчера ходих да се запиша в болницата, в която ще раждам и дори направихме термин за втората ФМ за 13.12.
Относно кремовете за стрии доста се е коментирало, че всичко си е до кожа. Има мами, които си се мажат най-редовно и накрая пак се сдобиват с такива. С първата бременност не се мажех толкова активно и не се е появила нито една, но сега с втората нищо не се знае.
А за витамините има и доста лекари, които са против тях и съветват да се набляга на много плодове и зеленчуци, но през зимата наистина е по-трудно. А бебетата наистина си взвмат всичко необходимо, негативите остават за мама. :lol: