Дес,не мисля,че апаратурата играе такова голямо значение,колкото кадърността на лекаря.Така или иначе всички замервания се правят на 2Д ,а не на 3 или 4Д.Просто си има специалисти и такива,които не са толкова добри.И наистина само с тези мерки,които взимат няма как да изчислят точно грамажа,но пак е някакъв ориентир.
Моник,как така бебо да издъжи 2-3 седмици?Имаме още поне 5 до финала.Предполагам,че не ти е лесно с болежките ,но докторът затова ти е дал такава доза,защото явно цели задържане на плода,а не само болкоуспокояващо.Така и не съм си купила крем за зърна.Доста ме наплашиха,че се разраняват и болят,а и моите и без това са си чуствителни и реших да си купя силиконови зърна.Знам,че ще търпя критики от почитателите на натуралните методи,но не ми иска кърменето да се превръща в мъчение.
съни ейнджъл, пих флорадикс за около 10 дни поради нисък хемоглобин,но не ми беше изписан от лекар,а ми беше препоръчан от позната.Само,че при консултация с лекар ми каза,че той няма да ми помогне,защото имам нужда от по-голямо количество и преминах на желязо таблетки.От тях се чуствам в пъти по-добре,отколкото от флорадикс,но при теб хемоглобинЪТ изглежда добре(моят беше към 80),така,че най-вероятно ще те подсили .Но наистина си е цифромания.