0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните N88
« Отговор #300 -: Октомври 11, 2013, 10:04:46 am »
amanda не знам щом всичко върви добре, а да те попитам какво представлява самото вливане и как се чувстваш след това, колко време се влива
*
« Отговор #301 -: Октомври 11, 2013, 10:06:13 am »
Здравейте, момичета!

*Sunny*Angel*, много се радвам, че проблемите ти не са били сериозни. Но го давай по-умерено с натоварването :).

Чудесно е, че бебетата ви вървят добре.

Феталната морфология не е задължителна, но е силно препоръчителна, особено след трудно забременяване. Но дори и всичко да върви гладко, има неща, които няма как да се разберат по друг начин и да се вземат мерки навреме. А и чувството да видиш всяко милиметърче на малкото човече, което расте в теб, е неописуемо :)!

Очаквам хубави новини от Маги и Старшайн, когато се върнат от ФМ. За момиченца ли ще си говорим ;)?

За сърбежите не е лошо да се консултирате с дерматолог или да попитате гинеколога си. Понякога те са нормални за бременността, но друг път може да са показател за проблем.
*
« Отговор #302 -: Октомври 11, 2013, 10:18:20 am »
Добро утро!
Деси еми зависи колко ще ти вливат като грамаж около 1час и малко, иначе не е страшно пускат ти на система лекарството и лежиш,като приключи ме оставиха още малко да полежа и после си заминавам,не съм имала кой знае какви странични ефекти единствено на първата вливка като станах малко ми се зави свят и ми прималя ,но се наплисках с вода и всичко мина за минути ,това е.
Относно ФМ аз също съм на мнение ,че е хубаво да се направи ,за това ще си направя и последната за мое успокоение искам да знам,че всичко е наред с бебка  :wink:
Мисля ,че моята настинка е на път да си замине вече ,дано да няма повшче болести.

*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #303 -: Октомври 11, 2013, 10:44:58 am »
Очаквам хубави новини от Маги и Старшайн, когато се върнат от ФМ. За момиченца ли ще си говорим ;)?
Много поздрави имаш!  8) На Маги е младеШ  :D :D
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

« Отговор #304 -: Октомври 11, 2013, 11:02:46 am »
amanda колко струваше вливането
*
« Отговор #305 -: Октомври 11, 2013, 12:02:19 pm »
Не ти оспорвам короната ;). Те момичетата ще си кажат какво се е видяло на ФМ  :D.
« Отговор #306 -: Октомври 11, 2013, 13:54:47 pm »
Благодаря ви, момичета за отговорите и подкрепата, убедих се, че не съм луда, и че и на други се е случвало. Сърбежите си продължават, но ще устискам още малко. Започвам да си мисля, че и при мен е на нервна почва. Вече имам дата за секцио и нямам търпение. Момъкът навакса с растежа и терминът се измести, в сравнение с това, което показва линийката, а и то реално не се знаеше кога съм забременяла (последният ми цикъл беше преди лапароскопията и повече не ми е идвало, докато ходих на прегледи за това как се възстановявам, се разбра, че съм бременна).
Колкото до феталната морфология, аз си правих и трите, и мисля, че са много полезни. Дават пълна представа как се развива бебето и ако има някакви проблеми, какво евентуално да се предприеме. Не бих ги пропуснала, още повече предвид възрастта ми и трудното забременяване, исках да знам всичко за това как върви малчо. Правила съм ги в МЦ "Св.Петка" при д-р Стратиева и съм много доволна.
На всички лека и прекрасна бременност, без неразположения и усложнения!

*
« Отговор #307 -: Октомври 11, 2013, 14:13:19 pm »
amanda, дано се разминеш с нови вируси!

boboletka, ето че си вече на финала :). Кога ти е планирано секциото? Къде ще раждаш (ако искаш да споделиш, разбира се)?
« Отговор #308 -: Октомври 11, 2013, 14:32:00 pm »
Благодаря за информацията, има време да го обмисля. В нашия град не правят ФМ , но има време да се ориентирам на някаде.

*
« Отговор #309 -: Октомври 11, 2013, 14:51:35 pm »
boboletka и аз ФМ и БХС правих при д-р Стратиева и също съм доволна  :wink:

beata благодаря ,дано :)

desi_do4eva ще ти пиша на ЛС

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #310 -: Октомври 11, 2013, 15:15:00 pm »
Привет  :lol:
аз пак ходих на кардиолог, кръвното е ОК като ми го мери той  :lol: 120/70 :P Като за отличник!

Обачеее аз го вдигам вечер :? Затова се сдобих и с направление за ехокардиография за мен! Др седмица и туй чудо ще си правя  :x

Изписаха ми и допегит 2 пъти по 1/2 таблетка, ако взема, че вдигна кръвно и го държа високо  :oops:  Но засега само с диета да се регулират нещата искаме :wink:

Пък ММ се връщаааа засега след 2 дни, ама дано няма промяна, а  ако има, то тя ще е  с 1-2 дена закъснение  :)Тааа щастлива съм!!! :lol:
А  като се върне пък, колко работа ни чакаааа  8O! Имаме да довършваме ремонта в хола, да боядисваме детската стая :o Да местим мебели, да купуваме нови някои, да правим сумати промени  :P

И да ви се оплача, като повървя повече време и почва да ми тежи  8O :? И почвам да се оглеждам за пейки, за дънери, за пън ...абе за нещо, където да поседна малко  :o
Да не говорим, че пръхтя като хипопотам :lol: Днеска, като седнах в чакалнята и като запръхтях като кон (защото изкачвах цели 2 етажа пеша  :?) и докато се успокоя, събрах очите на 2-3 баби чакащи пред кабинета на доктора  :D Чак милите ми отстъпиха реда си за него :lol: :x

« Отговор #311 -: Октомври 11, 2013, 20:02:27 pm »
Искам да се посъветвам с вас по една доста деликатна тема,а именно хемороидите!  :? Аз имам вътрешни от няколко години-не са били болезнени,само се е случвало леко кървене,но не е често...Хирурга ми каза,че по принцип се прави операция за да се отстранят-иначе нямало оправия!  :(  Някоя от вас има ли подобен проблем? За сега положението е добре,но ме интересува мога ли да направя нещо,освен здравословното хранене,за да не се влошават с напредване на бременността?  :ask:
*
« Отговор #312 -: Октомври 11, 2013, 20:09:12 pm »

Тцъ МОМА е, по последни данни от днес :) Иначе всичко и е наред на девойката, така каза докторката.Та моя мъж заключи, че ще живее в женско царство(и двете ни котки са женски).

*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #313 -: Октомври 11, 2013, 20:50:43 pm »
Добър вечер и от мен!
Beata, много мило ми стана, че си се сетила за мен днес!
Маги, честито за момата! Много се радвам, че всичко е добре при вас!
Сега да се похваля - ФМ днес мина много добре! Бебо е много добре, всичко е нормално. Няма за сега нищо притеснително, всичко си е на мястото. И голямата новина - 100% мъж!  :lol: Без никакъв срам показа цялото си достойнство :lol: За сега е седалищно разположен. И както си и усещах редовно - крачетата му са точно на пикочния ми мехур :D Редовно си ме подритва и аз скачкам като зайче до wc-то. Днес беше особено активен и по време на ФМ (и дори в момента  :) ). Общо взето всичко мина прекрасно! Много съм доволна и заредена с много положителна енергия! Сега се отдавам на почивка. Лека вечер ви пожелавам! Бебо ви праща леки ритничета  :lol:  :bighug:

Quiet people have the loudest minds.
*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #314 -: Октомври 12, 2013, 00:50:49 am »

Тцъ МОМА е, по последни данни от днес :) Иначе всичко и е наред на девойката, така каза докторката.Та моя мъж заключи, че ще живее в женско царство(и двете ни котки са женски).
Жива и здрава да е девойката!  :D /нищо, че ще трябва да търпя снизходителните погледи на Блу  8) :lol: /
Beata мисля, нямаш вече какво да добавиш, м?  :lol: Короната си тежи на мястото!  8)
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

*
« Отговор #315 -: Октомври 12, 2013, 01:07:27 am »

Жива и здрава да е девойката!  :D /нищо, че ще трябва да търпя снизходителните погледи на Блу  8) :lol: /
Beata мисля, нямаш вече какво да добавиш, м?  :lol: Короната си тежи на мястото!  8)

Ще ти се наложи, ами.  8)

*

Asenceto

• 207
  • Ще успеем :))) всичко е въпрос на време ;)
« Отговор #316 -: Октомври 12, 2013, 05:49:44 am »
Дес Дес и аз съм станала такава  :lol: като мина 100метра и като се запъхтя и задъхам,все едно съм тичала 5 км.  :lol: Винаги съм била припкава и енергична....а сега......всички ми се смеят.
А мен едно будуване ме е подгонило напоследък......съвсем ме подлудиха тия хормони  osi_15
Маги честита ти девойка  :bori_007:
Засега така като гледам как се очертават бъдещите бебета,може би вървим 50 на 50% момичета момчета.....а може би греша?
« Отговор #317 -: Октомври 12, 2013, 09:01:32 am »
Здравейте момичета  :P
Радвам се, че сте добре и в добро настроение.
Аз направих миналата седмица първите покупки на дрехи за мен - 1 клин, 2 чоропогащника и 1 туника. Не намирам по-официални панталони и поли. Всичко е тип дънки или има едни черни панталони (пак полу дънки), дето целите събират бял мъх. Само в Mother Care има, но там цените са  osi_15 Един сукман за работа е 159 лв.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Мисля тези дни да ходя до два други магазина. Дано да сполуча.

Желая ви хубав уикенд  :P

« Отговор #318 -: Октомври 12, 2013, 09:22:54 am »
Добро утро момичета и хубав уикенд!   :balk_64: Много се радвам ,че ФМ са минали и всичко е наред-аз ще почакам още 10 дена и се надявам и аз да се похваля с добри новини!  :balk_48:
47 smiles, в HM нямаше ли черни панталони или може би се заблуждавам?Аз от там си взех 2 чорапогащника-сив и черен в комплект,много съм доволна!
« Отговор #319 -: Октомври 12, 2013, 09:38:27 am »
47 smiles, в HM нямаше ли черни панталони или може би се заблуждавам?Аз от там си взех 2 чорапогащника-сив и черен в комплект,много съм доволна!
Точно същите чоропогащници си взех и аз, и съм доволна.  :P
Панталони имаше само от тези с капси отзад, т.е. като дънки, и освен това целите бяха полепени в бял мъх, т.е. ще съм като прахосъбирачка с тях  :lol: Може обаче и да не съм довидяла ...