Здравейте, момичета!
Браво за хубавите новини за бебетата! Чудесно е това, че усещате движенията им
. И аз се ослушвам, но засега не долавям нищо
. Има и време, де.
Аз днес бях на ЖК и съм доволна. Не сме се гледали на УЗ, но поне разбрах как да разпознавам кога имам контракции
- твърд и стегнат корем. Започвам да вземам и магнезий. Записах си час и за ехокардиография.
dess_dess, не се впрягай излишно с това кръвно. То се покачва по време на бременността, но ще намерите с твоя лекар начин да го поддържате в норма. Сърцебиенето може да е и от Л-Тироксина, ако дозата не е подходяща. Така че, освен с кардиолог, се консултирай и с ендокринолог.
cerise, и аз вече сериозно мисля по въпроса за количката. Също се чудех дали кошовете за новородени са необходими. Четох, че някои мами използват чувалчета. Обаче за пренасянето на бебето е доста практично да имаш такъв кош. Еле пък ако са две бебета
. Някои фирми предлагат трансформиране на кошовете за новородено в подложки за количка, когато бебето порасне.
magi_st, доста добре те разбирам за ремонта и ти съчувствам. Ние засега само мерихме и обсъждахме, но като знам какво местене и чистене ще настане после, отсега ме втриса
.
Хубава седмица на всички!