Добро утро и от мен, дами! Как се чувствате днес?
Нели, искам горещо да ти препоръчам възглавница за бременни, ако все още нямаш! Аз съм много доволна от нея и успявам да спя само с нея, въпреки, че съм още в началото. Аз страдах от зверски боли в таза (и преди съм казвала, че съм тесничка и слаба), след като взех възглавницата като с магическа пръчица заспах още първата вечер, а на втората болката беше почти изчезнала. Ако имаш вече, не знам какво да ти препоръчам. За киселините - опитай с настъргана ябълка, газирана вода, солети или препечени филийки... Опитай се да хапваш по-често но по по-малки количества и избягвай пърженото. Само за това се сещам. Надявам се да ти мине бързо!
*Sunny*Angel*, хубаво е според мен да направиш една микробиология, препоръчвам ти да се обадиш на лекаря си много скоро и да направиш един преглед, не мисля, че трябва да ти отказва или да отлага. На сляпо не мисля че хубаво да действате. Аз също съм с доста по-обилно течение в някои дни, но правих изследванията и при мен всичко е чисто, затова и мисля, че е важно да направиш микробиология.
alista, Jbrul ти е отговорила прекрасно. Тук можем да ти дадем само лично мнение, което не може и не бива да е решаващо. Ако искаш само мнение, въпреки, че мен самата ме е страх да ти дам такова - мога да ти кажа какво аз бих направила.. или по-скоро не бих.. Личното ми мнение е, че аз бих рискувала с амниоцинтеза. Според това, което си написала. Успех!
Сега за мен малко - днес излязоха резултатите ми от втория БХС - според това, което виждам всичко изглежда добре. Остава да се обадя около 11 на лекарката и да ми каже какво мисли тя.
Пожелавам ви усмихнат, спокоен и много слънчев ден!