от думите на някои пациентки тук разбирам, че всъщност на нас нищо не ни е ясно и доказано. даже не е ясно и доказано, дали такава жена изобщо съществува. изпадате в абсурд, уважаеми дами.
случаят беше оповестен от всички медии - и телевизии, и вестници, и новинарски сайтове. жената съществува. броят на децата е 4 (приемам, че новината за 5-тия мъртъв плод можем да приемем за недоказана, защото освен в Стандарт, не я срещнах на друго място). клиниката, в която е извършена процедурата е ясна.
ясни са, защото бяха съобщени от абсолютно всички медии и не бяха опровергани от никоя от заинтересованите страни.
за ен-ти път казвам - горните неща са ФАКТИ и на тяхна база може да се разсъждава достатъчно добре за някои неща.
и да подчертая, защото става голямо недоразумение.
в целия си коментар аз говоря за "лекарите". не за конкретен лекар от конкретна клиника. защото не знам кой лекар е извършил процедурата, нито в коя клиника е била следена жената. лекарите по веригата на медицинската история на жената са били различни, а най-вероятно и клиниките.
съзнавам, че на верните привърженички на клиника Х не им харесва темата и разискваната информация, но тя е ФАКТ, мили дами. не убивайте вестоносеца
вие се сърдите на мен, че съм споменала името на клиниката - дайте си сметка, това ли е важното в случая? да не споменаваме името на клиниката? да не повдигаме темата, за да не накърним нечие реноме? колко жалко...
аз съм бивш пациент и като повечето пациенти имам известни познания по темата репродуктивна медицина, както и свое мнение. целият форум гъмжи от даване на оценки от пациенти на лекари и извършваните от тях лечебни действия, само на мен това право ми се отрича, защото не съм била професионалист, не съм знаела цялата истина, била съм предубедена и прочие....
съжалявам, но не сте познали.
п.п. следващи коментари, които не са по темата, ще бъдат изтривани съгласно правилата на форума.