Само искам да знам
кой е извора на информацията. Статята? Тук списваното? Интерпретациите в нета?
Вие момичета знаете ли каква
точно е истината.
И не става въпрос за разпознаване на конкретен лекар, макар да е цитирано име
. А въпрос по принцип за оплюването, без да се знаят детайли.
Зададох въпроси 1,2,3,4, ако на тях се знае отговора, тогава нещата биха били маааалко по различни. И що годе по-адекватни. Вариации иначе по темата хиляди.
По принцип говоря за оплюването, на което сме царе.
Crystal, ти не си ми цензура на мнението. Ако модераторите забележат нещо нередно разбира се да ми направят забележка и аз ще се съобразя. И изобщо нямам намерение да споря с теб- добре ми е известно какво ще се случи с думите ми.
Добре ми е известно в какво се впуснах с предния си пост , опитах се но просто не можах се сдържа на някои (подчертавам) изказвания.
Знам, че има недомислици в законите. Знам и че не се спазват както трябва. Знам и че проверяващите налитат като шахъни на смешни и дори измислени поводи и причини за нарушения и глоби в клиниките, като пропускат много, много по-съществени моменти.
Не си спомням да имаше такава дискусия и раздаване на правосъдие за неща и случки също не по-малко съществени (за мен поне) , като случая в Първа АГ болница „Света София” ... примерно?!
Някак си сравнението на реакцията ми изглежда странна, дори тенденциозна може и да греша - простете, но има съфорумки, които не пропускат дори и рафинирано да "клъвнат" по адрес на клиники и лекари, а други съвсем явно на лични, които както виждам веднага са на линия. Аз също имам какво да кажа за клиники и лекари, но
тук, колкото и да ми се е искало съм се възпирала да оценявам и коментирам. За това е този ми пост, в този му вид.
А що касае информираността .... може и да греша но при днешния поток от информация да си неинформиран по отношение на собственото си здраве и състояние - е, това е осъдително. За не малкото ми престои по клиники и аз наистина съм оставала втрещена от пълното неведение на жени за това какво им се случва, наистина имам запечатани коментари от разговори, които не мога да коментирам и това са хора, на които им е казано колкото и да не е без хич какво се и ще се прави , но те даже не си и правят труда да слушат - повярвайте , но наистина и това го има.
В никакъв случай не говоря, че трябва да се самолекуваме , разбира се че се "поверяваме " на лекаря си ... и все пак - винаги има недоизяснени, непопитани и недосежни въпроси, които възникват. Та в контекста - пак и последно да попитам някой знае ли дали, за какво, как и кога е била информирана двойката? Но информация от извора (повтарям се).