Аз не бих си позволила да осъждам когото и да е още повече лекар с име помогнал на хиляди семейства да се сдобият с най съкровнното и да е преди да знам точно какъв е случая, каква е хронологията и изобщо как
точно стоят нещата. Много добре знаем как журналистите поднасят информацията от тук от там, често и тенденциозно.
Някой знае ли :
1, колко са били фоликулите при инсеминацията, ако са били 3 с последващи деления?
2, дали въпросната въобще се е обадила даже да съобщи в клиниката?
3, дали е отишла ТАМ на преглед след +тест?
4, дали аджеба не е отказала редукция? забележете
няма кой и как да я задължи да го направи ако тя не пожелае.
Не 100, а 300% съм сигурна, че й е предложена редукция, стига да е отишла и видяна навреме, в първите месеци когато идеално с виждат колко са ... а не когато са големи и се "крият" един зад друг. След положителен тест при уведомяване на клиниката отговора е : "заповядайте на преглед след 10тина дни"
По отношение "невинните душички" и колко скъпо ще струват те на държавата
, ако майка им не се замисли няма кой друг да го направи по-добре, а за това се иска ходене , консултации и трезва мисъл на средно интелигентен човек, който в крайна сметка и на всичкото отгоре и ще ги гледа.
"По време на бременността бъдещата майка се налага да постъпи замалко в болницата. Тогава лекарите й съобщават, че всъщност бебетата не са две, а три" - някъде да пише кога аджеба е станало това?
"Бяхме за едно, после станаха две, след няколко месеца ни съобщиха, че са три, а пък се родиха четири" то това като мандра... извинете но не ми се вързва с отговорността на изказване на родител. Кога стана ясно че са две, кога стана ясно и че са три и пак питам
къде, че даже и не видяха четвъртото.
Но както обикновено и чисто по нашенски без да знаем и половината информация се втурваме да плюем. Ама типично. То така е най-лесно.
А "еуфорията " на таткото ме навежда на прекалено много мисли ..... колко ли е наясно човека, ами майката? Въобще кога са отишли на лекар и
къде .... и изобщо въпросителните са твърде много за да се заема определена страна и да се раздава правосъдие и да се осъжда - кой виновен и кой не. Кой и вкачеството си на какъв? Специалист може би? Присъствал на всичко и в компетенция за мнение?
А журналистите - тях какво да ги коментираме, способни са на какво ли не.