Да се включа и аз накрая на месеца, че нещо голяма лудница ми беше тези дни, но отметнах малко задачки.
Гледам обсъждате заспиването, тази сутрин Дани ми сервира, че не спял в градинката, защото не можел да заспи, без да казва от какво. А аз си мисле, че спят там и затова не заспиват вечер. Да, ама не. Сутрин стават в 7, цял ден беснеят, явно без да спят и вечер не мога да ги сложа в 22.30 да легнат. Все им било рано, а легнат ли до 23ч са приказки и поне 4 пъти трябва да се скарам да заспиват. Все другия им е виновен, че не могат да заспят.
Оливче, ние така бяхме със спането през деня и аз като теб със здрава хватка, за да не мърдат, докато не заспят. Само че си представи твоето по 2 и аз по средата бях като октопод - включвах ръце, крака и де що се сетиш. Като се поочовечиха им казвах да си гушкат нанитата (малки възглавнички, на които пеем "Нани, нани" - още са инструментариум в леглото
) и чаршафите, за да приспиват Мечо Пух и Йорито. Пак заспиваха по 1 час, но поне не ставаха, за да не изтърват гушкането
Бях ги оставила един ден без да ги приспивам, ей след цял ден беснеене чак в 5 следобяд изпозаспаха по земята. Още не ходеха тогава, само пълзяха и ги слагах с играчките на една олекотена завивка на земята да играят. Там си и заспаха