Е това не ми беше идвало на ума - за седмичното меню. Благодаря за идеята
Иначе за организацията - още не успявам винаги да я направя, защото има много "зависи" - как е времето и можем ли да излезем на разходка; кога иска и дали изобщо иска да спи бебе; дали сме спали през нощта и съответно дали не умирам за сън през деня. И други подобни.
Колкото за манджите - и мен много ме е яд като ми залежи някоя манджа, а хладилникът се опразва от лютенички, наденички, салами и т.н. Уж все питам мъжо какво му се яде, за да сготвя и да не остава. Като прояде и малкият ще видим как ще е
Не рабирам как става номерът, дето ми казват някои приятелки - "ми оставям го бебето на леглото/кошарката/количката, и аз си върша работата.". Случва се да стане, но за половин час примерно и се почва мрънкане и съответно, ако не го гушна или забавлявам, започва рев. Успявам да свърша нещо само когато спи, а нали все по-малко ще спи през деня. Аз ли не знам как да се оправя, детенце ли е по-глезено? Звъня на приятелка, бебето се чува по телефона как реве, а тя ми вика "оф, тя кой знае от кога реве в другата стая"
.
За статията - ами нямам думи. Защо хора, които не са запознати с определена тема пишат глупости. Още първото изречение "... млада жена, която не може да забременее...". Само младите ли не могат, ами какво ще рече "млада"? Вторият абзац "държавата поема
изцяло три опита" - туй ще да е ново, не го знаех. Глупостите по-надолу не ми се коментират.
Лиде, учителите какво казват за боя?? Аз от сега не знам как ще се справяме с агресията в някои деца - да го уча да е добър и да не се бие, или да се защитава от такива? Ще се надявам да попаднем на стабилни учители и на свестни съученици.