Хубав и здрав септември и от мен.
След три дена мъкнене на деца по изследвания и на работа с мен - изследванията са готови и понеделник живот и здраве тръгват на градина. Дано и градината е готова, че пак правиха ремонти и имало шанс и да не почнат от 9 ами от 16 септември. Аз обаче се надявам да почнат на 9-ти, че с деца на работа не е работа, а отпуска не мога да си взема, че на колегата ми му се роди бебе преди 2 дена и сега той е отпуска.
Иначе изкарахме спокойно лято. Покорихме Черни връх и обиколихме Рилските езера. Стефан се катери като планинска коза и сигурно и Мусала няма да му се опъне, но този връх, ще го оставим за другото лято. От Ели също не мога да се оплача и на нея не и се опряха преходите. И морето видяхме, а децата постояха и на село. Това със селото "не се отрази добре" на Стефан - сега сутрин кукурига, а и през деня като го хванат лудите
. Иначе става все по див и все повече не слуша, целия е в белези и рани... На Рилските езера ми изправи косата, навеждайки се от една скала да гледа надолу, а за ръка не дава да го водиш и се дърпа, наумили си нещо няма управия - ама това е за темата с нервите....
Мими, дано бързо се успокоят нещата при вас, пък и да не е толкова трудно.
Ники, на вас приятно море!
Мецани, стискам палци Жорко бързо да оздравее!