Момичета, поздравявам ви за начинанието. Аз лично само добро съм видяла от диетата на Емилова, не става въпрос въобще за сваляне на килограми. Свалянето на килограмите както казва и самата Емилова е просто един бонус към всички благини, които се случват с организма ви по време на гладуването
А лично аз когато я направих за първи път дори имах нужда да кача малко
Докторката ме успокои, че при слабите хора това е хубавото, че лечебният ефект започва по-бързо, тъй като нямат тлъстинки "за чистене", директно започват да се изчистват от токсините.
За съжаление нямам воля да практикувам здравословно хранене постоянно, но се старая колкото мога и когато мога.
Само да предупредя слабичките като мен, че не е добра идея да се правят кратки гладувания, особено еднодневни, които се правят всяка седмица. Спомням си, че Емилова ме предупреди да не го правя, защото първия ден от гладуването обикновено се губи много калций, а при слабите хора това било проблем. За това ми препоръча само 10 или в най-добрия случай 20 дневни гладувания 4 пъти годишно.
Друго, което бих ви посъветвала е да спазвате здравословното хранене стриктно поне 1-2 месеца след гладуването, защото в противен случай има опасност всичките ви проблеми да се върнат наново с пълна сила, а също и килограмите.
Elle22, нормално е да се чувстваш уморена по време на гладуването. Това обикновено означава, че изчистваш токсините от тялото по-усилено. Ще видиш, че колкото повече дни минава, толков апо-добре ще се чувстваш
Успех!