В абсолютно същия филм сме и ние.
При всеки появил се бистър секрет изтръпвам, защото знам, че почти задължително ще ни удари в ушите. Вече сериозно се притеснявам тези чести инфекции да не въздействат лошо на слуха му. Затова и обмислям махане на трета сливица, но не съм се решила още напълно. В здраво състояние нямаме нищо от описаните симптоми за наложащо й махане - спи спокойно, не хърка. Казват, че ще го израстем проблема, ама докато стане това все с инфекции на ушите ли ще сме? Няма как да го опазя от всеки минаващ покрай него вирус, освен ако не се затворим в къщи. Луда работа!
Мен нещо друго ме притесни днес. Виктор по принцип е често с потни крака, без значение на сезона. Дори сега, през зимата, се случва да сменям по три пъти чорапи, понеже са мокри. От известно време, обаче, забелязах, че и ръцете му се потят. Четох, че може да е наследствено - аз по принцип съм по същия начин - сега по-рядко, но в младите ми години ръцете ми почти постоянно бяха потни. Но също така, четох, че потните ръце и крака може и да са признак за някои болести. Какви точно, обаче, не разбрах и какво трябва да изследваме?