По думите на личната ни лекарка дясното ухо е доста зачервено, а лявото леко зачервено. Понеже миналата година на два пъти правихме отит, забелязвам, че от тогава насам при всяко леко зачервяване на ушите тя се презастрахова - или с антибиотик, или с Бисептол. Но иначе, като цяло при почти всяко простудно заболяване, или наличие на сополи, ушите винаги са от леко до доста зачервени.
Гърлото му в момента е много червено - дори аз, която рядко различавам болно от здраво гърло, сега ясно виждам, че изглежда доста зле. Има бели петънца по сливиците и една афтичка от лявата страна. Няма кашлица и не се оплаква да го боли гърлото.
Температурата е доста упорита, както писах - 38-39,5. Трудно се сваля и периодично се вдига на 4-6 часа. След свалянето й има апетит и търси да хапне нещо леко.
След редките изхождания не се е оплаквал да има болки в коремчето.
Усъмних се да не е от антибиотика, понеже миналата година при пиенето на Ксимебак така получи чести и воднисти изхождания. Тогава обаче кръв нямаше. При спирането му нещата се нормализираха.
Благодаря ви, докторе, за отделеното време.
П.П. Бих искала да мога да Ви дам набързо набраният букет от глухарчета, които моят син току-що ми подари. Нищо, че глухарчетата са вече прецъфтели
, не съм получавала по-хубав букет от другиго.
Та колко му трябва на човек - само капка внимание!
А вие ни давате в пъти повече - Благодаря ви!