Здравейте, момичета! Здравейте, д-р Бърди!
За трети път "атакувам" форума, с надеждата да получа мнение по проблемите си. Предните два пъти не бях забелязана, надявам се да не е поради нередовно участие...
Така, проблемът е следният. Синът ми, 5 г. почти навършени, преди три седмици направи ларингит. За седмица острите симптоми изчезнаха, пи Зиртек, Калциев глюконат и Флудитек, остана отхрачващата кашлица, която затихна към втората седмица. Това, което ме притеснява е, че от една седмица, третата поред от началото на проблема, носът му ту гъгне, ту не, подкашля от време на време, сутрин след събуждане си кашля отхрачващо, после през деня чак надвечер прокашля... Секрети видими няма, но на мен ми звучи сякаш са отзад някъде... Водих го на УНГ, според него е недолекувана инфекцията... Изписа му Зиртек, Гентазон капки 3х3 в носа и Еуреспал ако почне да кашля много...
Гърлото било сочно, дъгите червени....
Д-р Бърди, адекватни ли са препоръките... И, до колко време се очаква да заглъхне кашлицата след ларингит... Защото определено се подобрява, даже днес почти не кашля, и все пак....
Много ще съм благодарна за мнение, благодаря!