Върнахме се от личният лекар.
Първо, за флискотайд ме отразя, то било същото кат пулмикорт, ама не било с инхалатор, ама тя нямало да го прави хубаво, трябвало и спейсър да се взима и щяло да е на вятъра.
За снимка на БД каза, че категорично за него е чист БД и няма нужда.
Сега за това, което направи - утре сутрин ще вземе секрет от носа и гърлото, че се съмнява за бактериална инфекция.
След това ще ни изпрати на УНГ за преглед и необходимите изследвания.
Днес в две болници звънях за рентгенография за трета сливица и ми отговориха, че не правят, а на трето място не можаха да ми обяснят от регистратурата дали снимка на носни кухини ще ми свърши работа? Каква трябва да е снимката - има ли някакво специфично наименование?
Да търся ли начин да се снабдя с фликсотид или да изчакам микробиологията и резултатите от УНГ?
Приятелка може да ми даде Фликсотайд 50 (има излишен флакон) и аерочембър.
Как "успяхте" да счупите крак?
Направихте ли всичко нужно около това изследвания?
Ларингоспазъм може да се дължи на ниски калциеви нива... понякога, макар и рядко.
За счупеният крак много се постара.
На едно детско парти, скачайки на батут стъпи на криво. Всъщност глезенът беше само пукнат, но пак се наложи три седмици да е в гипс. Нищо не сме правили като изследвания, казаха, че не е нужно допълнително калций да давам, само на контролни прегледи ходихме. Само от любопитство какви изследвания се правят в Гърция при счупен крак?