Здравей Pleyada,
Ще ти разкажа при мен как се случи, поне за ориентир
. Моята инсеминация беше на стимулиран цикъл (5 дни по 2 дневно Клостилбегит), защото заради СПКЯ-то не беше сигурно дали и какви фоликули ще направя. В крайна сметка имах по един голям и в двата яйчника. Биха ми прегнил 5000 еденици и след около 36 часа отидох за инсеминация. Единят фоликул се беше пукнал преди може би не повече от 12ч а другият според докторката щеше да се пукне всеки момент (аз го усетих, спука се след около 6-7ч след инсеминацията
). Затова тя каза, че моментът е идеален и че няма да правим реинсеминация на следващия ден, понеже имаше и такава опция ако не се бяха пукнали (в цената на инсеминацията влиза и реинсеминация ако се налага, не се доплаща). За след това ми изписа Утрогестан вагинално да си слагам за - 2х2 глобулки и да чакам. Това беше всичко.
Сметката ми излезна 980лв с лекарствата, изследванията, прегледите.... абе всичко, но ние нямахме никакви правени досега и ни беше първа процедура и не сме ползвали нищо по здравна каса. Предполагам, че сумата може да се редуцира
Иначе само инсеминацията беше 430 лв + 120лв за прегледите
Цените са Софийски, за Варна някой друг да се изкаже
Стискам палци да намериш верните отговори