0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Трихомони!
« -: Август 07, 2013, 17:03:06 pm »
Здравейте , момичета
Позволявам си да пусна тази тема, защото тези които открих по въпроса са доста стари. Днес излезе резултата на мъжа ми от прегледа при уролога. Оказа се , че имаме трихомони. Искам да ви кажа , че и двамата нямаме абсолютно никакви симптоми, само на спермограмата се откри високо ПХ - 9, както и доста голямо количество семенна течност. Отне ми около 2 месеца да го заведа на уролог . Прегледа и вземането на проба меко казано били доста неприятни, но ето, че резултата е налице. Питам се аз , след като толкова пъти ходих на гинекологични прегледи, защо на мен не са ми пуснали подобно изследване за да се хване по навреме?  Все пак честно казано се радвам, че се намери някаква причина. Смятате ли, че това е причината да не мога да забременея вече повече от 2г?  Пиша го , в смисъл,  че ако това е причината , може да го има и при други двойки, които не подозират, както ние. И още нещо да питам. След курса на лечение ще трябва да се изследваме отново. За мъжа ми -ясно , пак гадната процедура при уролога . А при мен -влагалищен секрет ли трябва да се вземе?
Благодаря предварително!
<br />
Re: Трихомони!
« Отговор #1 -: Август 07, 2013, 17:04:52 pm »
извинявам се , исках да пусна темата в "опити за забременяване". ще помоля модератор да я премести ако може
<br />
*
« Отговор #2 -: Август 07, 2013, 17:15:19 pm »
извинявам се , исках да пусна темата в "опити за забременяване". ще помоля модератор да я премести ако може
Подходящият форум е "Профилактика и грижа за репродуктивното здраве".
« Отговор #3 -: Август 07, 2013, 17:17:06 pm »
ok,  :)
<br />