Да не пропусна да се запиша и тук
Миналата седмица мама имаше РД и бяхме решили тогава да им кажем. Бяхме на заведение само четиримата с тях и мъжа ми и беше идеален момент. Т.к. те от доста време се канят да правят ремонт на банята и тоалетната, да сменят тръби и т.н. и все не събират време и кураж реших да ги подбутна малко
Направих ваучер по подобие на тези от сайтовете за намаления за 50% отстъпка от ремонт
Използвах модела на истински такъв и го направих да изглежда достоверно, с всички баркодове, условия за ползване и срокове
В заведението подадох плика с ваучера на майка и и казах да чете наред и да не пропуска редове, да не се отказва и да не ми се кара
Тя се ошашка като видя за какво е и го прие като бъзик, но изпълни всичко и зачете....най-отдолу в "Условия за използване", след всички уговорки, че стойността не се връща и т.н. бях сложила условие :"Ваучерът е със задължителност на изпълнението до дата ХХ (термина), защото след това ще сте заети да гледате внуче". Ами последва задъхване, разтреперване, рев,.....страшна емоция
И двамата с татко си глътнаха езиците и цяла вечер гледаха странно. Дори не попитаха кога ще се роди и какво и как
Длъжна съм да уточня, че те не бяха информирани за конкретния опит, но са в течение на проблемното ни забременяване, а и майка каза че е подозирала че нещо става, но не е можела да бъде сигурна, че е това
И все пак се изненадаха много
Очаквайте продължение със свекърите в следващите дни