В четвъртата година успях да пусна всички хормони,проследяване на овулация,която е редовна, да направя цветна снимка и да завърша с лапароскопия.Реално с всичко отхвърлено до сега като проблем има момичета които си забременяват ,а при нас май се оказва психологически фактор .Как,как да се справя с това да не го мисля ?Сигурно и при вас го има този проблем,но наистина вече ми писна всички около мен да ми казват как да се успокоя и щяло да стане,да не съм се занимавала с лекари.
Ето това е разковничето, мила .. спокойствието.
Клиширано, нали?
И въпреки че се дразнех на всички, които ми го казваха, и ме съветваха за това, се убедих, че са прави!
И ние като вас направихме всички необходими изследвания и не откриха нищо ...
Последният път, което беше отдавна, лекарката ми каза, че съм била кълбо от нерви.
Права е!За тия неща трябват спокойствие, нагласа и отпущане - при положение, че няма здравословен проблем, както в случая ..
Обаче, и аз не зная рецептата.Просто е по-силно от мен, допуснах да стане по-важно от всичко, за което някога съм копняла и мечтала ..
Извинявам се за голямото отклонение.
Винаги съм насреща, ако мога да помогна с нещо, дори само ако искаш да поприказваш с някого ... с каквото мога с всичко съм насреща.
papilio, изпращам ти силна прегръдка.Пожелавам ти скорошна успешна бременност до края!