Здравейте,момичета! Може ли и аз да се присъединя към вас. Ние от февруари се трудим за трето... да за трето. Батковците ни пораснаха вече на 16 и 13 г и решихме че искаме още, една дама да бъде,ако може. Но уви нестава ,не съм се занимавала със тестове за овулация просто се надявах да се получи като първите два пъти.незнам на какво седължи,не мисля че съм стара само 35. От 2 месеца забелязах ,че менструацията ми стана една .... слузеста и кратка преди беше по 4-5 дена с 26 дена цикъл , а последните два пъти по 2 дена и една слузеста и скрънзлива на кръв , миналия месец ми се гадеше ,този месец вече от 10 дена пак ми се гади,усещам корема си леко подут,и сякъш гърдите ми са станали някакси по тежки. Но ме е страх да се надявам за да не се разочаровам като миналия месец. Сега чакам да видя какво ще стане на 9.09 или най късно на 10.09.много се надявам да съм забременяла. Стискам палци на всички момичета които искат да станат мами та било то за първи,втори,трети или там няма значение кой път,стига да са желаещи . Успех и дано започнем да се радваме по скоро.