0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дайте да ви видя графиката - 10 тема!
« Отговор #960 -: Май 13, 2014, 22:01:53 pm »
Благодаря, прекрасна си ти. Прекрасни сте всички. Желая ви го от сърце същото щастие.
« Отговор #961 -: Май 13, 2014, 23:03:49 pm »
Благодаря за приветствието, аз написах "Здравейте" и до там си останах. Желая много късмет на всички момичета да осъществят мечтаното от тях. Аз имам следния въпрос ако бъдете така добри да погледнете графиката тук: http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1 и да ми кажете има ли вероятност при тази базална температура да има бременност? Днес си направих тест, който имаше слаба бледа втора черта. Имам още ден до лелката, дали избързвам много?
албена на мен ми прилича на бременна графика стискаме палци  :wink:  :crossfingers:

Make an ovulation ticker
Дядо го няма-04.08.2015 г.
« Отговор #962 -: Май 14, 2014, 11:04:25 am »
Благодаря много за успокоението и положителните думи. Ще пиша след няколко дни когато зная със сигурност.  :)
« Отговор #963 -: Май 16, 2014, 20:20:52 pm »
"албена на мен ми прилича на бременна графика стискаме палци  :wink:  :crossfingers:"

Благодаря много, ти беше права, но днес се разделих с двете чертички. За няколко дни изживях щастието, сега на себе си казвам "горе главата" и трябва да продължаваме напред.
« Отговор #964 -: Май 16, 2014, 20:42:31 pm »
здравейте може ли някой да погледне и моята графика притеснява ме високата температура но време на цикъла и след него.
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&userLoginName=lina_lii
« Отговор #965 -: Май 16, 2014, 22:44:56 pm »
"албена на мен ми прилича на бременна графика стискаме палци  :wink:  :crossfingers:"

Благодаря много, ти беше права, но днес се разделих с двете чертички. За няколко дни изживях щастието, сега на себе си казвам "горе главата" и трябва да продължаваме напред.
няма нищо албена гледай напред и дано да бъде всичко наред с нас и бъдещите ни деца.дай Боже :crossfingers:

Make an ovulation ticker
Дядо го няма-04.08.2015 г.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #966 -: Май 17, 2014, 21:03:08 pm »
здравейте може ли някой да погледне и моята графика притеснява ме високата температура но време на цикъла и след него.
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&userLoginName=lina_lii

Ako спазваш правилата на измерване - направи за всеки случай един тест за бременност и ако е (-), отиди да те видят на УЗ
Ще чакам да пишеш :)

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #967 -: Май 18, 2014, 02:53:13 am »
 Здравейте, Денис може ли мнението ти ,за графиката ми до тук,мисля че е още раничко но се надявам тоя месец да сме успяли,много ти благодаря,предварително.лека вечер на всички.    http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&userLoginName=mira%20nр
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #968 -: Май 18, 2014, 20:47:24 pm »
Здравейте, Денис може ли мнението ти ,за графиката ми до тук,мисля че е още раничко но се надявам тоя месец да сме успяли,много ти благодаря,предварително.лека вечер на всички.    http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&userLoginName=mira%20nр

Графиката показва повече от един фоликул - ако е имало О. може да е била на 14/15 ден от МЦ
Ако имаш възможност пусни прогестерон на 7 ден след предполагаемата О. - той ще покаже какво се случава и дали е имало О

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #969 -: Май 19, 2014, 01:59:41 am »
Благодаря, Денис, утре май се пада седмия ден, ще се опитам да пусна,извинявам се за въпроса, но се пускат при личния лекар,или дирекно в лоборатория,ако е през личния щв има да си чакам...малко са сложни нещата,тук където живея,в чужбина съм в Испания,и всичко става с скороста на костенурка,може да вие смешно,но е самата истина,преди два месеца,за една цитонамаска и.вагинален ехограв чаках за час месец и половина и след м.ми излезнаха резултатите.това е през личния, но ако е часно сигурно става веднага,но цената си доста висока,да неговорим за сериозни неща.извинявам се много се задълбочих, та въпроса ми е много ли е наложителен да се провери прогестерона.несъм много наясно,за което се извинявам,благодаря ти за отговора,утре ще се опитам да го пусна, но независи от мен.приятна вечер на всички и успешна седмица ви желая.http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&userLoginName=mira%20n
« Отговор #970 -: Май 19, 2014, 09:30:07 am »
здравейте правих тест отрицателен и температурата започна да спада , на лекар ще ходя тази седмица.благодаря ви за отговора.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #971 -: Май 19, 2014, 16:58:36 pm »
Благодаря, Денис, утре май се пада седмия ден, ще се опитам да пусна,извинявам се за въпроса, но се пускат при личния лекар,или дирекно в лоборатория,ако е през личния щв има да си чакам...малко са сложни нещата,тук където живея,в чужбина съм в Испания,и всичко става с скороста на костенурка,може да вие смешно,но е самата истина,преди два месеца,за една цитонамаска и.вагинален ехограв чаках за час месец и половина и след м.ми излезнаха резултатите.това е през личния, но ако е часно сигурно става веднага,но цената си доста висока,да неговорим за сериозни неща.извинявам се много се задълбочих, та въпроса ми е много ли е наложителен да се провери прогестерона.несъм много наясно,за което се извинявам,благодаря ти за отговора,утре ще се опитам да го пусна, но независи от мен.приятна вечер на всички и успешна седмица ви желая.http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&userLoginName=mira%20n

Прогестерон на 22 ден от МЦ 
Не е много наложително да се пуска сега - може да изчакаш
Ако още 2-3 пъти графиката ти покаже проблем, тогава ще трябва да си направиш всички необходими изследвания и да посетиш специалист/ АГ и Ендокринолог/

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #972 -: Май 19, 2014, 19:22:31 pm »
Денис благодаря ти мила за бързите отговори,утре имам час сутринта,да видим дали ще мога да ги пусна,но по отговора ти нещо проблем ли има според теб графиката ми,притесних се от отговора ти.кое не е наред,тоя месец и овуто хванах и то доста рано.вече съвсем се обърках.ще пиша какво е станало утре,благодаря ти много.лека вечер ви желая
« Отговор #973 -: Май 20, 2014, 07:23:20 am »
здавеите вчера и нощес имам много странно гадене чак се сабуждам много се притеснявам доиде ми нормално сварши ми а това странно гадене никога не сам била така ако някои знае да пише моля ви да тарся ли лекар?
« Отговор #974 -: Май 20, 2014, 12:21:07 pm »
http://calendar.zachatie.org/work/DisplayOtherUserGraphics?userLoginName=svetllla Moля за мнение за графиката ми. Темп е мерена сутрин в 7.30 ч ректално. Пия дуфастон от 15 - 25 ден от МЦ, защото имах киста преди 2 месеца която си отиде с цикъла и оргаментрил. Прогестерон правен 10.05 - 114 nmol/l ( 15.6 - 120.8 ) . Днес ми дойде . Благодаря!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #975 -: Май 20, 2014, 16:27:06 pm »
Денис благодаря ти мила за бързите отговори,утре имам час сутринта,да видим дали ще мога да ги пусна,но по отговора ти нещо проблем ли има според теб графиката ми,притесних се от отговора ти.кое не е наред,тоя месец и овуто хванах и то доста рано.вече съвсем се обърках.ще пиша какво е станало утре,благодаря ти много.лека вечер ви желая

Имаш покачване на Бт  няколко дни преди предполагаемата О. - и затова беше добре да се пусне прогестерон, той би показал дали всичко е наред с О.
Само това - не се притеснявай :)

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #976 -: Май 20, 2014, 16:30:17 pm »
здавеите вчера и нощес имам много странно гадене чак се сабуждам много се притеснявам доиде ми нормално сварши ми а това странно гадене никога не сам била така ако някои знае да пише моля ви да тарся ли лекар?
Според мен няма общо с МЦ, потърси мнение на специалист Вътрешни болести или Общопрактикуващ лекар - може да се разболяваш

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #977 -: Май 20, 2014, 16:33:18 pm »
http://calendar.zachatie.org/work/DisplayOtherUserGraphics?userLoginName=svetllla Moля за мнение за графиката ми. Темп е мерена сутрин в 7.30 ч ректално. Пия дуфастон от 15 - 25 ден от МЦ, защото имах киста преди 2 месеца която си отиде с цикъла и оргаментрил. Прогестерон правен 10.05 - 114 nmol/l ( 15.6 - 120.8 ) . Днес ми дойде . Благодаря!

Графиката е добре - О. може да е била на 11/12 ден от МЦ

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #978 -: Май 20, 2014, 17:30:29 pm »
Денис,пуснах ги днес,всички хормони,и прогестерона и пролактина,и още много други,да видим как ще са,до седмица ще са готови.за сега остава да чакам и дано всичко да е наред.засега температурата мисля че върви добре или още малко трябва да се покачи.От снощи и днес цял ден ме предърпват от двете страни ниско долу в корема,дано не са предместруални болки.Ще пиша като са излезнали резултатите,благодаря Денис,лека и приятна вечер на всички.
« Отговор #979 -: Май 21, 2014, 09:05:40 am »
Денис, моля за коментар на графиката ми http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&userLoginName=brumbi.
Меря ректално, към 7.30 ч, но напоследък закъснявам малко и отбелязвам в забележки.
С поликистоза и Хашимото съм.
Кога според теб да пусна прогестерон?