0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дайте да ви видя графиката - 10 тема!
« Отговор #320 -: Януари 11, 2014, 08:34:27 am »
Благодаря ти много marsi.Започвам да си я меря вече вагинално. И надявам се да успея да я засека.
« Отговор #321 -: Януари 11, 2014, 13:44:31 pm »
искам да питам тъй като ми дойде :( как да измервам бт ? реактуално,орално под мишниците ?
От моя опит най-точно е вагиналното измерване с обикновен термометър. Мери се сутрин преди ставане, приблизително по едно и също време.
именно  по твой съвет го меря вагинално, а ми дойде мц незнам дали да меря бт? понеже прочетох че не е задължително ...а пък съм и още новичка :)
« Последна редакция: Януари 11, 2014, 13:46:20 pm от shinzou »

Make an ovulation ticker
Дядо го няма-04.08.2015 г.
*
« Отговор #322 -: Януари 11, 2014, 18:51:25 pm »
shinzou, разбира се най-показателни са тестовете за овулация, никога не съм разчитала само на графиката. Използвах температурната графика и наблюдение на цервикална слуз, само като допълваща симптоматика. В деня на най-ниска температура започвах с тестовите лентички(появяваше се бледа втора черта) и  в повечето случаи на следващия или по-следващия ден се отчиташе моментът на овулация. При отчитане на Ову. е задължително в същия ден и на следващия да се сложат сърчицата. По този начин използвах относително малко тестови лентички(3/4бр.).

« Отговор #323 -: Януари 11, 2014, 23:52:26 pm »
благодаря marsi ;)

Make an ovulation ticker
Дядо го няма-04.08.2015 г.
« Отговор #324 -: Януари 12, 2014, 23:42:03 pm »
Здравейте може ли коментар на моята графика.Благодаря предварително
*
« Отговор #325 -: Януари 13, 2014, 08:45:39 am »
Здравейте!Бихте ли ми погледнали графиката?Възможно ли е да съм оцелила момента и изобщо мнението Ви за нея?
Благодаря Ви! :D
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #326 -: Януари 13, 2014, 16:29:07 pm »
Рано мие за тест за бременност но направих от един от скъпите тестове blue clear който отчита с плюс чуствам се подута в корема и каквото облека ми стяга в корема имам чуството че ми натиска корема в долната част а преди не ми беше така
Ето го и тестът

Графиката ти не показва да е имало О. дотук
Здравей денис а защо ми отчитат ову тестовете полужителен два дена и след това минаха на - изследвала съм си щетовидната жлеза и яйчниците няма поликистоза всичко ми е наред според мен щом се е качила с 0,2 тепературата е имало О поне така чета в интернет незнам на кое да вярвам вече смених си термометъра и го държа 8 мин.от 4 дена преди го изваждах след сигнала но сега чакам повече

Teстовете за О. не ти гарантират, че ще има такава

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #327 -: Януари 13, 2014, 16:31:58 pm »
Вижте каква бременна графика а бт не се е овеличила след О
http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/329c3b/?i=4156788&

Не вярвай на всяка графика - не се знае кой как е мерил, с какъв терм-р и дали е спазвал правилата на измерване

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #328 -: Януари 13, 2014, 16:37:12 pm »
Здравейте!Бихте ли ми погледнали графиката?Възможно ли е да съм оцелила момента и изобщо мнението Ви за нея?
Благодаря Ви! :D

Графиката е добре дотук - О. според мен, може да е била на 18/19 ден от МЦ.
Шанс  да е станало има - стискам палци

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #329 -: Януари 13, 2014, 18:37:54 pm »
Момичета,този тест положителен ли е според вас,правен е преди малко,без течности и пишканее от 2 следобед :D
« Последна редакция: Януари 13, 2014, 20:15:07 pm от lilitu »
« Отговор #330 -: Януари 13, 2014, 19:06:55 pm »
Вижте каква бременна графика а бт не се е овеличила след О
http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/329c3b/?i=4156788&

Не вярвай на всяка графика - не се знае кой как е мерил, с какъв терм-р и дали е спазвал правилата на измерване
Благодаря ти денис аз спазвам правилата но този месец съм само с ниска бт и кафеникаво много много слабо течение преди седмица два дена и сега два дена ще си изследвам прогрес терон и естоген мисля че там е проблема с тази ниска бт
« Отговор #331 -: Януари 13, 2014, 20:35:07 pm »
Момичета,този тест положителен ли е според вас,правен е преди малко,без течности и пишканее от 2 следобед :D
Смятам че е абсолютно положителен! Успех   :00001754:
*
« Отговор #332 -: Януари 13, 2014, 20:47:48 pm »
Смятам че е абсолютно положителен! Успех   :00001754:
Много много мнооогооо ти благодаря, и аз така смятам, просто понякога е много хубаво а го чуеш  :bighug:   
*
« Отговор #333 -: Януари 14, 2014, 16:56:31 pm »
Момичета, а да ви попитам, след положителен тест за овулация, следващият ми  е отрицателен и е достатъчно просто да е по-бледа тестовата линия, нали така, а не да е изчезнала напълно? Този хормон винаги се съдържа в човешкото тяло, правилно? Горният тест е от вчера, долният от днес. Благодаря :)) :P
« Последна редакция: Януари 14, 2014, 18:07:48 pm от lilitu »
« Отговор #334 -: Януари 14, 2014, 19:59:43 pm »
Момичета, моля ви за мнение. В първата част на цикъла температурата ми варираше между 36.2-36.4. Във втората фаза между 36.5 и 36.8. Сега последните два дни се закова на 36.5, което е на долна граница за втората ми фаза. Според вас има ли някаква надежда? С 1 ден закъснение съм, теста е отрицателен :-( Не мога да прикача графиката, защото не знам как, а и пиша от таблет, което допълнително ме затруднява.
*
« Отговор #335 -: Януари 14, 2014, 21:06:41 pm »
lilitu, излишно се притесняваш, може тестът от днес да  е по-слабо чувствителен или да си изпила повече течности в часовете преди измерване. Най-добре пусни кръвен тест за бременност(изследва се бета-ЧХГ) и го повтори след около 48ч., стойността трябва да се е удвоила.

slanceto2, не е добре, че е паднала температурата в последните два дни. Напиши името, с което си регистрирана в Овулационния календар и ще копирам графиката ти.

*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #336 -: Януари 14, 2014, 21:09:26 pm »
lilitu, излишно се притесняваш, може тестът от днес да  е по-слабо чувствителен или да си изпила повече течности в часовете преди измерване. Най-добре пусни кръвен тест за бременност(изследва се бета-ЧХГ) и го повтори след около 48ч., стойността трябва да се е удвоила.
Марси, тя изследва овулация, не бременност :wink:
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

*
« Отговор #337 -: Януари 14, 2014, 21:21:53 pm »
Марси, тя изследва овулация, не бременност :wink:

Извинете ме, не знам къде съм гледала  и какво ми се е привидяло :D Дано да е добър знак за lilitu  :D

*
« Отговор #338 -: Януари 14, 2014, 21:31:10 pm »
Marsi,благодаря,даноо е на хубаво.приемам днешния тест за отрицателен и чакам другите две заветни чертички след ддве-три седмици :P :bighug: :bighug:
*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #339 -: Януари 14, 2014, 22:06:13 pm »
Marsi,благодаря,даноо е на хубаво.приемам днешния тест за отрицателен и чакам другите две заветни чертички след ддве-три седмици :P :bighug: :bighug:
Пожелавам ти го от сърце :wink: :crossfingers:
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"