Момичета ,притеснена съм и не знам какво да правя! бях ви споменала, че още преди закъснението на цикъла имах много слабо светло кафеникаво зацапване ,което беше няколко дена после два дена спря после пак се появи. Като се установи бременността ми от лекар ,тя каза че плодното сакче не е тръгнало да се отлепя и вероятно е от по ниски нива на прогестерон и ми изписа но шпа и утрогестан. Започнах да ги пия и зацапването за два дена спря ,но от вчера изведнъж пак се появи и е малко по-силно този път. Аз се уплаших и пак отидох на преглед ,но при друг лекар ,защото сега съм в провинцията. Той ме гледа на коремен видеозон каза че съм 5-та седмица и да не се паникьосвам излишно и че някои жени така си кървят до трети месец. Той е възрастен гинеколог и се води добър лекар тук, но аз не мога да се успокоя и не знам какво да правя. Миналия път още в началото ми казаха че може да е кухо яйце .Този път се въздържат от такава диагноза, но и миналия път това зацапване се появи чак края на 6-та седмица и се видя че сакчето е тръгнало да се отлепя и се е деформирало. Този път обаче зацапването започна от много рано още от преди да се установи бременността и незнам какво да мисля .Извинявам се че стана толкова дълго!