0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дайте да ви видя графиката - 10 тема!
« Отговор #240 -: Декември 29, 2013, 11:44:24 am »
Здравейте, може ли да погледнете и моята графика?
Имало ли е овулация на 14 ден или аз нещо си въобразявам  :) овулационни тестове не правя, защото се оказа, че имам поликистозни яйчници и доколкото разбрах тестовете не са показателни в този случай.
И още нещо, най-ниските ми стойности са 35.4, а календара започва от 35.65... възможно ли е да имам наистина толкова ниска температура? Ползвам дигитален термометър и го държа 5 мин. след сигнала, но меря орално... може би трябва да пробвам ректално следващия месец...

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&userLoginName=sivkova
Желанието ми за Коледа е: Нито едно семейство да не остава без дете и нито едно дете да не е без семейство.
« Отговор #241 -: Декември 29, 2013, 13:58:16 pm »
nasesss  да ти кажа и аз ползвам дигитален ,но все ми се струва че не отчита правилно  :? .аз го държа също орално ,но само минута ми го мери.може би ректално отмерване ще е по-подходящо .много е важно  да премерваш бт премерваш в горе-долу по еднакво време.въпреки това смятам ,че е по-добре  е да си купиш нормален термометър от аптека.а пък за ниската температура съм получавала от настиване. аз също съм от  скоро и можете да погледнете и моята графика  :wink: успех на всички  8)
« Последна редакция: Декември 29, 2013, 14:04:34 pm от shinzou »

Make an ovulation ticker
Дядо го няма-04.08.2015 г.
*
« Отговор #242 -: Декември 29, 2013, 20:07:22 pm »
Момичета, измервайте температурата вагинално или ректално, приблизително по едно и също време сутрин, преди да сте станали от леглото.
За момента на овулация най-информативен е Ову тестът. Изполвах температурната графика и наблюдение на цервикална слуз по-скоро да знам кога да започна с лентичките. В моите графики приблизително по едно време се появяваха разтеглива церв. слуз и най- ниската температура, тогава именно започвах с тестовете и обикновено втората черта беше по-бледа от контролната, като ден-два по-късно чертите се изравняваха по наситеност. Но в началото, докато усетя тази зависимост, използвах доста повече тестови лентички.
На всяка от вас желая весели празници и скоро да види двете чертички  :)!
« Последна редакция: Септември 07, 2014, 20:55:57 pm от marsi »

*
« Отговор #243 -: Декември 30, 2013, 11:35:24 am »
Момичета, притеснявам се, вече 5-ти ден поред правя тестове и чертите си остават с еднаква наситеност ,не стават по-ярки ,а мисля че е рано за лекар!
« Отговор #244 -: Декември 30, 2013, 13:06:18 pm »
 iva81n направи кръвен !
« Отговор #245 -: Декември 30, 2013, 19:57:11 pm »
Здравейте,
може ли да погледнете графиката ми  :oops: този месец за първи път меря БТ и съм много неориентирана,цикъла ми в последните няколко месеца е с дължина 29 дни.
Мерси! :balk_5:
*
« Отговор #246 -: Декември 30, 2013, 21:17:25 pm »
Taisita, графиката изглежда добре, включително цервикалната слуз. Овулацията е била около 15 ден. Отбелязаният от теб ден на Ову. предполагам е определен с калкулатор. За дните 14-15-16 може да ползваш ову. тест, за да имаш по-голяма яснота. Желая ти да сте успели още този месец и весело посрещане на Новата Година!

« Отговор #247 -: Декември 31, 2013, 00:48:16 am »
Днес театовата ми линия на ову тестът ми беше по наситена от контролната
 Тестовата направо беше червена а контролната много малко по бледа смених
си ову тестовете и тези новите са ми по добри моля за коментар
« Отговор #248 -: Декември 31, 2013, 00:57:41 am »
Ето и снимка
« Отговор #249 -: Декември 31, 2013, 01:00:25 am »
:)
*
« Отговор #250 -: Декември 31, 2013, 10:49:12 am »
alemariya, Тези дни няма как да направя кръвен тест ,защото са празници и лабораториите едва ли работят! Мисля, че би трябвало да съм бременна, защото вече имам 7 положителни теста( направо се разорих с тея тестове),но това което ме притеснява е ,че вторите черти си стоят с еднаква наситеност, а не стават по-ярки и се притеснявам да не би бременността да не се развива добре
*
« Отговор #251 -: Декември 31, 2013, 12:24:44 pm »
iva81n, сигурно спазваш изискването преди тестване да не си пила много течности (около два часа). Най-добре да се направи сутринта.
Най-точна информация би дал кръвният тест направен през 48ч. и гинекологичен преглед. Няма смисъл да гадаем, запази спокойствие и дано всичко да е наред.
Весело посрещане на Новата Година :)!
« Последна редакция: Септември 07, 2014, 20:54:25 pm от marsi »

*
« Отговор #252 -: Декември 31, 2013, 12:43:03 pm »
ами всъщност не го спазвам. пия много течности и често ходя до тоалетна, дори и нощем. ще се помъча да се успокоя. миналия път чертите ми ставаха наситени ,но бременността пак беше неуспешна така ,че май нищо не е гаранция докато не види лекар.Весело посрещане на новата година на всички:),а аз ще се опитам да се успокоя
*
« Отговор #253 -: Декември 31, 2013, 12:54:08 pm »
Yana bradford, тестът е категорично положителен, поздравления  :D! Явно въпреки нередовния цикъл и установени проблеми, този месец всичко е стабилизирано и сте улучили подходящия момент. Дано след празниците кръвният тест и прегледът потвърдят бременността ти и всичко да е наред! 
Весело посрещане на Новата Година  :)!

« Последна редакция: Септември 07, 2014, 20:47:11 pm от marsi »

« Отговор #254 -: Декември 31, 2013, 16:12:23 pm »
марси здравей меря си бт със дигитален термометър и до колкото чета по форумите май всеки се оплаква от дигиталните и другото което е нямат десети но тук  в Англия за съжаление не продават живачни трябва чак като се прибера в бг да си взема един и да съм сигурна в измерването.тази сутрин ми е 36.2 вчера беше 36.6 когато ми показа положителен ову тест. Чудя се какво става но времето ще покаже.
Весело посрещане на Новата Година и дано които чакаме двете чертички да се сбъднат пожелавам на всички през Новата Година много бременни да се похвалят тук във форума.
*
« Отговор #255 -: Януари 01, 2014, 13:48:22 pm »
 :)ЧНГ!Момичета нека новата година ви донесе здраве и най вече да сбъдне най-заветните ви мечти!
Аз днес пак си направих тестче, като този пат гледах да не пия течности поне два часа и вече си имам хубава и ясна втора чертичка и се поуспокоих :)
« Отговор #256 -: Януари 01, 2014, 16:37:40 pm »
Честито лека и спокойна бременност!И честита нова година на всички
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #257 -: Януари 01, 2014, 17:46:47 pm »
Аз си я меря ректално не орално
Много е ниска Бт - провери си терм-ра.
Или нещо не мериш както трябва

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #258 -: Януари 01, 2014, 17:57:36 pm »
:)ЧНГ!Момичета нека новата година ви донесе здраве и най вече да сбъдне най-заветните ви мечти!
Аз днес пак си направих тестче, като този пат гледах да не пия течности поне два часа и вече си имам хубава и ясна втора чертичка и се поуспокоих :)

Много тихичко, Честито!
Лека и спокойна бременност :)

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #259 -: Януари 01, 2014, 18:01:24 pm »
Здравейте,
може ли да погледнете графиката ми  :oops: този месец за първи път меря БТ и съм много неориентирана,цикъла ми в последните няколко месеца е с дължина 29 дни.
Мерси! :balk_5:

Графиката ти дотук не показва да е имало О.
Добре е да правиш и тестове за О.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум